Actuele nieuwsberichten

Bijen-bestuiving-greenport-duin-en-bollenstreek

Innovativiteit bollensector gaat verder dan eigen erf

De coronacrisis heeft ook bij bedrijven in het cluster in en om de bollenteelt haar sporen nagelaten en dat maakte de drive om te innoveren in de bollensector nog groter dan deze toch al was. Die conclusie trekken Greenport Duin- en Bollenstreek, KAVB en LTO Noord naar aanleiding van de noviteiten die op 14 en 15 januari digitaal tentoongesteld werden op de eerste digitale versie van de 71e Mechanisatiebeurs.

Lees verder »
Annemieke-de-Man-greenport-duin-en-bollenstreek

Nieuw gezicht bij de Greenport

Per 1 januari 2021 is Annemieke de Man gestart bij onze Greenport als projectleider huisvesting internationale medewerkers. Deze functie voert zij sinds augustus 2020 ook uit binnen Greenport Aalsmeer. medewerkers.
In deze rol werkt zij aan een programma en het creëren van een netwerk van organisaties die elkaar kunnen helpen bij het realiseren van goede en extra woonruimte voor internationale medewerkers.

Lees verder »
Nationale-Tulpendag-2021-greenport-duin-en-bollenstreek

Promotiecampagne tulpen 2021 van start

Tulpen Promotie Nederland (TPN) presenteert een nieuwe campagne. Door de pandemie vindt de jaarlijkse aftrap van het tulpenseizoen op 16 januari 2021 niet plaats in Amsterdam.

Online vinden allerlei activiteiten plaats; van het uploaden van kleurrijke foto’s, tot een boeketactie en er is aandacht voor de tulp en haar promotie in het televisieprogramma ‘De Grote Tuinverbouwing’ van SBS6.

Lees verder »
Horticontact-verplaatst-greenport-duin-en-bollenstreek

HortiContact 2021 verplaatst naar 2022

De komende editie van de glastuinbouwbeurs HortiContact die gepland stond op 23, 24 en 25 februari 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 22, 23 en 24 februari 2022.
Corona gooit ook hier roet in het eten en in overleg met de exposanten heeft de organisatie besloten om het event uit te stellen naar 2022.

Lees verder »
Jaarprogramma-2021-greenport-duin-en-bollenstreek

Greenport jaarprogramma 2021

Het jaarprogramma 2021 van Greenport Duin- en Bollenstreek omvat een samenvatting van de activiteiten die wij ondernemen, al dan niet samen met partijen waarmee wij optrekken, en de doelen die er zijn voor dit jaar.

Lees verder »