Actuele nieuwsberichten

tegels-gratis-ruilen-voor-plantjes-greenport

Ruil je tegels in voor gratis plantjes!

Ruil op zaterdag 18 mei je tegels in voor plantjes bij diverse tuincentra. We doen met z’n allen hard ons best om de Duin- en Bollenstreek een stukje groener te maken. En juist het vergroenen van onze eigen achtertuinen kan daar een grote bijdrage aan leveren. Daarom helpen de gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk en Teylingen hun inwoners graag een handje mee om tegels te vervangen voor groen.

Lees verder »
FUTURE-Bollenstreek-derde-editie-tulip-experience-greenport

FUTURE Bollenstreek nog meer tot bloei bij Tulip Experience Amsterdam

Vrijdag 3 mei 2024 vond alweer de 3e editie plaats van FUTURE Bollenstreek, het evenement voor Bollenstreekgenoten tussen de 18-35 jaar. De tulpentuin van Tulip Experience Amsterdam in Noordwijkerhout was het decor voor deze geslaagde editie waarbij ruim 120 Bollenstreekgenoten elkaar leerden kennen, de fotograaf zorgde voor professionele LinkedIn-foto’s en Jeffrey Parmentier als verrassende afsluiter kwam optreden.

Lees verder »

Nieuwsbrief april 2024

Met onze maandelijkse nieuwsbrief informeren we je over waar we ons mee bezighouden. Dit zijn evenementen, projecten groot of klein en vertellen we je wat er gebeurt in de sector, in de regio maar ook landelijk. Lees mee en blijf op de hoogte door je onderaan deze pagina (of via de homepage) aan te melden voor de nieuwsbrief.

Lees verder »

Een icoon is kostbaar en… kwetsbaar

We zijn alweer vier maanden onderweg in 2024 en wat is er veel gebeurd. Ik neem jullie in vogelvlucht mee via deze nieuwsbrief. Het uitgebreidere stuk staat op onze website.
De bloemetjes buiten zetten, dat kunnen we in deze streek. Achter de schermen zitten we niet stil.

Lees verder »