Actuele nieuwsberichten

Dragons-Den-wellantcollege-greenport-duin-en-bollenstreek

Finale Dragons Den Wellantcollege

Studenten van Wellantcollege Aalsmeer – leerjaar 2 en 3 van de opleidingen Green Production en International Green Business – hebben de afgelopen maanden praktijkopdrachten uitgevoerd bij onder andere tuinbouwbedrijven en pitchen de uitkomsten tijdens een Dragons Den.

Lees verder »
gratis-advies-talentboom-greenport-duin-en-bollenstreek

Gratis advies Talentboom

Werk jij – met jouw bedrijf – in
de boomkwekerij, vaste planten of zomerbloementeeltsector? Dan biedt Talentboom haar diensten gratis aan aan jou. Lees verder hoe, wat en waarom.

Lees verder »
Bollenvelden-bloemenfeesten-greenport-duin-en-bollenstreek

Bloemenfeesten in Bollenstreek juist nu nodig

Het is van groot belang dat er mogelijkheden geboden worden voor evenementen met bloemen en bollenvelden in de Duin- en Bollenstreek. Juist vanwege het feit dat internationaal toonaangevende evenementen zoals Bloemencorso Bollenstreek sowieso niet in volle pracht doorgaan en het ook voor Keukenhof op dit moment nog niet duidelijk is of ze in 2021 wél open mogen.

Lees verder »
covid-gratis-sneltest-greenport-duin-en-bollenstreek

Laat je personeel gratis testen

De overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld om werkgevers de mogelijkheid te bieden hun personeel gratis te laten testen op Covid-19.
Dit kan op ruim 16 locaties in het land en binnen 20 minuten is de uitslag bekend.

Lees verder »
word-docent-onderwijs-arbeidsmarkt-greenport-duin-en-bollenstreek

Word naast ondernemer ook docent

Onderwijs en de arbeidsmarkt zijn met elkaar verbonden. Om die verbinding nog krachtiger en succesvoller te maken wil OADB (Onderwijs en Arbeidsmarkt Duin- en Bollenstreek, onderdeel van Economic Board Duin- en Bollenstreek) beide partijen letterlijk dichterbij elkaar brengen door de inzet van ondernemers als docent.

Lees verder »