Actuele nieuwsberichten

teelt-bemesting-brancheopleiding-greenport

Cursus Teelt en Bemesting

Een uitgebreide cursus Teelt en Bemesting gaat van start in regio Boskoop. Deze is bedoeld voor medewerkers met de ambitie door te groeien naar (assistent) teeltmanager met actuele kennis van teelt en bemesting en iedereen die hierover meer wil leren. De cursus is het 1e onderdeel van de branchopleiding.

Lees verder »
#uitjebloembol-natural-bulbs-vlogserie-greenport-duin-en-bollenstreek

#uitjebloembol in de winkelstraat van Natural Bulbs met Anouk en Amber

In de vlogserie #uitjebloembol nemen een aantal jongeren je een dag mee tijdens hun (vakantie)baan tussen de bollen en de bloemen in onze Greenport.

Biologische bloembollen, daar werken Anouk en Amber mee bij Natural Bulbs. Deze webshop verkoop allerlei soorten bloembollen. Waarom het er zo leuk is om te werken vertellen ze je graag. #uitjebloembol neemt je mee.

Lees verder »
cursus-leidinggeven-greenport-boskoop-duin-en-bollenstreek

Cursus leidinggeven start eind september

De juiste mensen inzetten op de juiste plek én op de juiste manier. Dat is niet altijd eenvoudig, maar belangrijker dan ooit! Gemotiveerde medewerkers is als olie in een machine. Tijdens de cursus ga je interactief aan de slag met; aansturen en begeleiden van medewerkers, motiveren van medewerkers, arbeidsorganisatie en personeelszaken.

Lees verder »