Actuele nieuwsberichten

OADB 29-06-22- horen-zien-doen

Onderwijs & Arbeidsmarkt: Evenement Horen, zien en… doen!

Meer verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt in de Duin- en Bollenstreek. Dat is precies wat Onderwijs en Arbeidsmarkt Duin- en Bollenstreek (OADB) nastreeft. Om deze verbinding een zetje in de juiste richting te geven organiseerde OADB op woensdag 29 juni het evenement Horen, zien en…doen! voor ondernemers, overheid en onderwijsinstellingen. Het Koetshuis van Kasteel Keukenhof was het decor van deze inspiratievolle middag.

Lees verder »
Huisvesting-inernationale-medewerkers-greenport

Integratie huisvestingskeurmerken AKF en SNF

Vrijdag 10 juni ontmoette de Taskforce Huisvesting Arbeidsmigranten een aantal raadsleden. Er wordt o.a. gesproken over de huisvestingskeurmerken AKF en SNF. Commissie Roemer doet een aanbeveling om tot één gezamenlijk keurmerk te komen.

Lees verder »
raadsledentour-huisvestiging-internationale-medewerkers-10-juni-2022-greenport-duin-en-bollenstreek-taskforce

Raadsleden bezoeken huisvesting internationale medewerkers

Het tekort aan woningen stijgt, daarbij ook goede huisvesting voor internationale medewerkers. Tijd voor de Taskforce Huisvesting Arbeidsmigranten om een grote groep nieuwe raadsleden uit Holland Rijnland, Greenport Aalsmeer, Greenport Duin- en Bollenstreek en Greenport Boskoop uit te nodigen voor een informatiemiddag en locatiebezoek.

Lees verder »