Actuele nieuwsberichten

TOp_Nieuwsbrief_StolkBrothers

Stolk Brothers winnaar Tuinbouw Ondernemersprijs 2024

Stolk Brothers is de grote winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2024. Broers David en Pieter Stolk zetten als vierde generatie krachtig in op continuïteit, vrijwel 100% biologische gewasbescherming en veenvrij telen. Oesterzwammerij wint de Themaprijs ‘Circulair Ondernemen’. Met hun nieuwe vorm van tuinbouw sluit het kringlopen en benut het blijvend stromen die anders als afval worden bestempeld.

Lees verder »
Prijsuitreiking-ronde-1-TBB-OB1-VSO-Het-Duin

Klas OB1 van VSO Het Duin wint ronde 1 Tuinbouw Battle

Ronde 1 van de Tuinbouw Battle is afgerond en klas OB1 van middelbare school VSO Het Duin uit Noordwijk is de eerste winnaar van dit jaar! Hun inzet, het weggeven van de tulpen en het verslag in de vorm van een boek gaven de doorslag om te winnen. Op dinsdag 27 februari namen zij op school – vol verbazing – hun prijs in ontvangst.

Lees verder »
demoveld-in-bloei-greenport

Nieuwsbrief februari 2024

Met onze maandelijkse nieuwsbrief informeren we je over waar we ons mee bezighouden. Dit zijn evenementen, projecten groot of klein en vertellen we je wat er gebeurt in de sector, in de regio maar ook landelijk. Lees mee en blijf op de hoogte door je onderaan deze pagina (of via de homepage) aan te melden voor de nieuwsbrief.

Lees verder »
bloeiende-bollestreek-project-greenport-duin-en-bollenstreek

Tuinbouwmonitor beschikbaar

In deze nulmeting van de Tuinbouwmonitor wordt in acht verschillende thema’s een beeld van de huidige situatie in de tuinbouwsector in Zuid-Holland geschetst. Het doel van deze Tuinbouwmonitor is om relevante trends in de sector in beeld te brengen. Om een zo volledig mogelijk beeld te geven van de actuele situatie in de tuinbouwsector is gebruikgemaakt van zowel kwantitatieve als kwalitatieve indicatoren.

Lees verder »