Actuele nieuwsberichten

werkgeversjournaal-werkgeverslijn-greenport-duin-en-bollenstreek

Maandelijks journaal voor agrarische werkgevers

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw start met maandelijkse videojournaals voor werkgevers. Op deze manier wil de Werkgeverslijn op een laagdrempelige manier agrarische ondernemers informeren over acualiteiten en thema’s die voor hen belangrijk zijn.

Lees verder »
kas-glastuinbouw-greenport-duin-en-bollenstreek

Glastuinbouw NL: ‘slechte werkgevers, geen lid’

Glastuinbouw Nederland begint een campagne over de regels en verplichtingen voor inhuren van personeel. De organisatie wil dat leden alleen nog samenwerken met gecertificeerde uitzendbureaus. Wie dat niet doet, mag vanaf 1 oktober geen lid blijven van Glastuinbouw Nederland.

Lees verder »
tv-serie Bollenjongens - april 2021- greeport-duin-en-bollenstreek

Nieuwe tv-serie ‘Bollenjongens’ start 5 mei

Op woensdag 5 mei start de serie ‘Bollenjongens’ op TV West. Tijdens deze tiendelige serie – mede mogelijk gemaakt door Greenport Duin- en Bollenstreek en EBDB – vertellen 11 jonge agrariërs over hun werk, levens en alles daar omheen.

Lees verder »
webinar-vitale-teelt-hyacint-greenport-duin-en-bollenstreek

GreenportLIVE: ‘Naar een vitale teelt hyacint’

Samen met KAVB en Wageningen UR organiseerden wij op dinsdag 13 april het webinar ‘Naar een vitale teelt hyacint’. Tijdens dit webinar gaat gespreksleider Andries Middag (programmamanager van Greenport Duin- en Bollenstreek) in gesprek met de deelnemers aan het POP3 project “Vitale teelt hyacint”.

Lees verder »