Actuele nieuwsberichten

FUTURE X RABOBANK

FUTURE viert 1-jarig jubileum

FUTURE Bollenstreek strijkt op vrijdag 27 september weer neer in Watertoren Bollenstreek voor haar vierde evenement. Een heugelijk moment, want al een jaar wordt er gewerkt aan een stevig en verbindend fundament in de Duin- en Bollenstreek. En dat gaan we vieren met een onthulling, mooie prijzen en als hoofdprijs spreker Steven de Lira. Hij neemt je mee op reis naar je hartverlangen(s) en laat je ervaren dat ook jij een mentor kunt zijn.

Lees verder »
Steph-van-Es-directeur-Economic-Board-Duin-en-Bollenstreek

Nieuwe directeur EBDB gestart

De Economic Board Duin en Bollenstreek (EBDB) verwelkomt Steph van Es (45) als nieuwe directeur. Van Es is per 1 september gestart vanuit het nieuwe EBDB kantoor op de Unmanned Valley in Valkenburg. In zijn nieuwe rol zal hij, samen met de leden van de board, richting geven aan de economische toekomst van de regio.

Lees verder »
Jury-Holland-Dahlia-Evenement-Duin-en-Bollenstreek

“Het hele weekend stond in het teken van dahlia’s”

In het weekend van 6, 7 en 8 september alles om dahlia’s in de Bollenstreek tijdens het Holland Dahlia Event. Hoewel het een uitdagend seizoen was voor de dahlia’s, bleek de late bloei uiteindelijk een geluk bij een ongeluk, want er waren dit weekend namelijk genoeg bloemen beschikbaar voor dit evenement, vertelt voorzitter Ted Kortekaas.

Lees verder »
PosterDirecteur-voor-1-dag 2024

Directeur voor 1 Dag: doe jij mee?

In de week vanvan 18 t/m 22 november 2024 krijgen 25 topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower industrie te adviseren. Zij lopen één dag mee en ondertussen werken zij aan een uitdagende adviesopdracht. Een kans voor jong talent én directeuren om geïnspireerd te raken. Doe jij mee als student of directeur aan Directeur voor 1 Dag?

Lees verder »