Actuele nieuwsberichten

knotwilg-gratis-biodiversiteit-greenport

Help de natuur, plant een gratis knotwilg!

De knotwilg is dé karakteristieke boom in het Hollandse landschap en belangrijk voor klimaat en biodiversiteit. Hij bloeit al vroeg en is een ware pleisterplaats voor insecten en vogels. Daarom deze actie in januari en februari: help de natuur en plant als agrariër, tuinder of bollenkweker een gratis knotwilg!

Lees verder »
nationaal-tuinbouw-congres

Dag van de Tulp 2023

Vrijdag 27 januari 2023 is de Dag van de Tulp bij Vertify in Zwaagdijk. Het thema van deze editie is: Ondernemen mét energie. Omdat de Dag van de Tulp weer op de gebruikelijke manier kan plaatsvinden, kunnen er volop tulpen worden geshowd. Iedereen die onderneemt in de tulpen is van harte welkom.

Lees verder »
cao-onderhandelingen-open-teelten-greenport-duin-en-bollenstreek

Cao Open Teelten

De cao Open Teelten loopt op 1 maart 2023 af. Daarom vinden op dit moment onderhandelingen met vakbonden FNV en CNV plaats. Lees in dit bericht welke acties er worden ondernomen m.b.t. het vervolg van de cao-onderhandelingen.

Lees verder »

Dag van de Tulp bij Vertify

Vrijdag 27 januari 2023 is de Dag van de Tulp bij Vertify in Zwaagdijk. Het thema van deze editie is: Ondernemen mét energie.
Omdat de Dag van de Tulp weer op de gebruikelijke manier kan plaatsvinden, kunnen er volop tulpen worden geshowd. Iedereen die onderneemt in de tulpen is van harte welkom.

Lees verder »