bollen-bloemen-innovatie7

Actuele nieuwsberichten

Heroes-in-Green-greenport-duin-en-bollenstreek

Heroes in Green krijgt vervolg

De campage van Heroes in Green gaat ook dit jaar van start voor twee doelgroepen; jongeren en volwassenen die een carrièreswitch willen maken naar het groene cluster.

Met succes is vorig jaar twee keer een online campagne gedraaid om mensen enthousiast te maken voor het vak. Het bereik in de regio tijdens de campagne was verrassend groot en bij diverse bedrijven hebben mensen een werk- en leerplek gevonden.

Lees verder »

Terugblik Economic Forum Duin- en Bollenstreek

Op donderdag 4 februari 2021 organiseerden wij met de Economic Board Duin- en Bollenstreek het Economic Forum Duin- en Bollenstreek: het kennis- en inspiratiecongres voor en door de regio. Thema: Samenwerken aan economische dynamiek in de regio.

Wij blikken graag terug op deze dag vol dynamiek, interactie en dialogen waarbij de sprekers hun visie en kennis deelden.

Lees verder »
voorjaar-in-je-bol-greenport-duin-en-bollenstreek

Vul je vensterbank met voorjaar!

KAVB Bloembollenstreek en LTO Duin- & Bollenstreek organiseren een creatieve challenge om kleur te geven aan de grijze winterdagen en het voorjaar te verwelkomen. Iedereen kan meedoen met #VOORJAARINJEBOL door je vensterbank te vullen met het voorjaar.

Lees verder »