Actuele nieuwsberichten

internationale-medewerkers-sierteeltlcuster-bollenteelt-greenport

Masterplan internationale medewerkers

Het masterplan internationale medewerkers heeft verder vorm gekregen. Met de website www.trotsewerkgeversindekas.nl wordt alle informatie en actualiteiten rondom het masterplan en de praktische uitvoering met jou gedeeld.

Lees verder »
kas-greenport-duin-en-bollenstreek

Houd net zo van je personeel als van je gewas

Zonder (internationale) werknemers is er voor jouw passie, jouw gewas, geen toekomst. Heb jij alles op orde voor jouw internationale werknemers én signaleer jij op tijd zodat je kunt bijsturen, motiveren en met jouw team het beste uit elkaar kunt halen?

Lees verder »
Van-der-Slot-in-het-zonnetje-greenport-duin-en-bollenstreek

Ondernemers in het zonnetje

Veel bedrijven in de Greenport Duin- en Bollenstreek realiseren al mooie dingen op het gebied van verduurzamingsmaatregelen. Maar ze zijn daar vaak ook erg bescheiden over. Daarom starten we met een reeks interviews om deze ondernemers in het zonnetje te zetten. Deze maand gaan we in gesprek met Frans van der Slot van Van der Slot Tulips, www.vdslottulips.nl.

Lees verder »

Podcast Werkgeverslijn: werken met jongeren

De podcast van Werkgeverslijn ‘Werkgeverspraat’ is weer een uitzending rijker. Ditmaal over het werken met jongeren. In deze aflevering van Werkgeverspraat praten we over over het werken met jongeren. Hoe verloopt de werving, de aansturing en hoe maak je jongeren enthousiast voor het werken in onze sector? Is elke ondernemer geschikt voor het werken met jongeren en wat kunnen we van ze leren?

Lees verder »

Stages gezocht: begeleid mbo-talent naar een mooie toekomst!

De regio Holland Rijnland staat in de Top Vijf van regio’s met het grootste tekort aan stageplaatsen. Door de coronapandemie zijn de afgelopen maanden veel plekken weggevallen. Daardoor lopen studenten studievertraging op en missen zij aansluiting op de arbeidsmarkt. Erg zonde, want de studenten van nu zijn de medewerkers van morgen!

Lees verder »