Actuele nieuwsberichten

PPS-Bollenrevolutie-4.0-deep-learning-camerabeelden-greenport-duin-en-bollenstreek

Kwaliteit tulpenbollen in kaart brengen met camera’s

Hoe verbeter je de kwaliteit van tulpenbollen? PPS Bollenrevolutie 4.0 onderzoekt met camera’s op de pellijn de kwaliteit van de bollen op verschillende plekken. De 3D beelden worden door het deep learning algoritme geanalyseerd, waardoor partijen bollen uiteindelijk een kwaliteitslabel kunnen krijgen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan snel verder.

Lees verder »
tulp-in-kas-kom-in-de-kas-greenport

Acties Glastuinbouw Nederland Energiecrisis

Glastuinbouw Nederland heeft niet stilgezeten als het gaat om communicatie rondom de energiecrisis. De afgelopen 10 maanden heeft zij vanuit diverse activiteiten uitgevoerd. Van deze activiteiten is een overzicht gemaakt wat hieronder te lezen is.

Lees verder »
Internationale-medewerkers-greenport-duin-en-bollenstreek

Internationale medewerkers in beeld

In een serie artikelen over internationale medewerkers gaan we van het verleden naar het heden en de toekomst. Diverse vraagstukken komen aan de orde waarbij zowel internationale medewerkers, werkgevers en uitzenders aan het woord komen.

Lees verder »
kantoorpersoneel-royal-flora-holland-ingezet-in-logistiek

Kantoormedewerkers RFH helpen mee in logistiek

Ook Royal Flora Holland kent personeelstekorten. Werving van nieuwe medewerkers is aan de orde van de dag en sindskort helpen kantoormedewerkers in de logistiek. Goed voor de onderlinge samenwerking en leerzaam voor het kantoorpersoneel.

Lees verder »