Actuele nieuwsberichten

GreenportLIVE - toekomstbestendige hyacintenteelt - 14-10-21- greenport-duin-en-bollenstreek

Goed bezocht event toekomstbestendige hyacintenteelt

Hoe de toekomst van de hyacintenteelt in Nederland er precies uitziet over pakweg tien jaar weten we niet. Dát er een toekomst is en dat er meer wegen naar deze toekomst zijn, bleek duidelijk tijdens een goedbezochte interactieve bijeenkomst op 30 september.

Lees verder »

Start inschrijving Tuinbouw Ondernemersprijs 2022

De inschrijving voor de Tuinbouw Ondernemersprijs is geopend. Met een nieuwe themaprijs wil de organisatie de nieuwste ontwikkelingen in de sector meer bekendheid geven. Aanmelden kan tot vrijdag 26 november en op 21 april 2022 worden de beste kandidaten gepresenteerd tijdens de Floriade in Almere.

Lees verder »
Top-Ondernemerschap-Programma Kwekerij - Ondernemerschap-Academy-greenport

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij start 12 oktober

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap? Neem dan deel aan het TOP Ondernemerschap Programma in oktober.

Lees verder »
royal-de-ree-co2-neutraal-zonnepanelen

Een zonnige toekomst vol energie met subsidie

Energieneutraal, klimaatneutraal, de Regionale Energie Strategie en duurzaamheid. Deze woorden zijn niet meer weg te denken uit ons vocabulaire. En dat is niet zonder reden. We hebben met elkaar afgesproken om in 2040 klimaatneutraal te zijn in onze Greenport. Samen

Lees verder »