Actuele nieuwsberichten

subsidie-projecten-topsector-greenport-duin-en-bollenstreek

Subsidieregeling Praktlijkleren

De voorwaarden van de regeling zijn verschillend per opleiding. Deze staan uitgebreid uitgewerkt op de website van RVO. In alle gevallen is het van belang dat je bedrijf een door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf is. Ook moet er sprake

Lees verder »
Rene-Gomersbach-eerste-prijswinnaar-derdejaars-Frank-Heemskerk

Aftermovie Dragons Den

Op maandag 29 maart presenteerden vijftien ietwat gespannen studenten van het Wellantcollege mbo Aalsmeer de onderzoeksresultaten van hun innovatieopdracht voor een deskundige jury en zo’n 80 online kijkers.

Lees verder »
vaccinatie-covid-19-internationale-medewerkers-greenport

Vaccinatie COVID-19 voor internationale medewerkers

Belangrijke informatie voor werkgevers en uitzendbureaus.

Internationale medewerkers die vier weken of langer in Nederland werken, kunnen net als hun Nederlandse collega’s een vaccinatie krijgen tegen het coronavirus. Het is in ieders belang dat zoveel mogelijk mensen ervoor kiezen om zich te laten vaccineren. Daarom vraagt de overheid uw hulp bij het informeren van uw internationale medewerkers.
Voor de uitnodiging van deze doelgroep zijn er drie routes uitgestippeld.

Lees verder »
geld-subsidie-overheid-greenport-duin-en-bollenstreek-scaled-e1604307343476

Ondernemer kiest zelf referentieperiode bij TVL Q2 2021

Voor veel ondernemers was de referentieperiode van het 1e kwartaal van 2019 voor TVL Q1 2021 niet representatief. In deze referentieperiode was er voor hen te weinig of geen omzet, waardoor zij ook minder of helemaal geen TVL-subsidie ontvingen. Om deze ondernemers in het 2e kwartaal zoveel mogelijk te helpen, is het mogelijk om bij TVL Q2 2021 als referentieperiode te kiezen uit 2 verschillende kwartalen (Q2 2019 of Q3 2020).

Lees verder »