bollen-bloemen-innovatie7

Evenementen overzicht

TOP-ondernemerschap-programma-greenport-duin-en-bollenstreek

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij krijgt vervolg

Datum: 01/10/2020 - 30/11/2020, Hele dag

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap?

Lees verder
webinar-arbeidsmigranten-greenport-duin-en-bollenstreek

Webinar: Arbeidsmigranten; betere bescherming nodig

Datum: 01/12/2020, 14:30 - 15:30

Emile Roemer gooide als voorzitter van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten recent de knuppel in het hoenderhok. Roemer vindt dat arbeidsmigranten nu als tweederangsburgers worden behandeld. Om daar een eind aan te maken zijn in de ogen van de werkgeversorganisaties strenge maatregelen nodig.
LTO Nederland gaat in een webinar in gesprek met het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten n.a.v. de adviezen van Emile Roemer voor een betere bescherming van arbeidsmigranten.

Lees verder
Perkgoed-floritrials-greenport-duin-en-bollenstreek

FlowerTrials

Datum: 15/06/2021 - 18/06/2021, Hele dag

Tijdens de FlowerTrials® 2021 presenteren niet minder dan 62 veredelaars van pot- en perkplanten hun laatste noviteiten, creatieve concepten en ongelooflijk brede assortimenten. Van teelttechnische informatie tot inspiratie voor de retail, en van baanbrekende stappen in de veredeling tot de laatste trends, voor iedereen die werkt met planten en bloemen en ervan houdt, is er een reden om de FlowerTrials® te bezoeken.

Lees verder