bollen-bloemen-innovatie7

Evenementen overzicht

Het zesde Sierteelt Marketing Event ‘Experience Marketing: Your Marketing Experience?

Het zesde Sierteelt Marketing Event ‘Experience Marketing: Your Marketing Experience?

Datum: 29/09/2022, 14:45 - 21:00

Experience Marketing draait om de beleving van een product. Wil je zien hoe je een authentiek verhaal voor een merk naar buiten kunt brengen? Hoe je beleving, belevenis en ervaring – kortom, een experience – creëert? Ga dan naar het 6e Sierteelt Marketing Event ‘Experience Marketing: Your Marketing Experience?’.

Matt van der Poel RM, voorzitter en oprichter van de Experience Marketing Community binnen het NIMA: ‘Vroeger gaven etalages vooral informatie over een product. Dat voldoet niet meer. Om een product te verkopen, moet je verleiden en inspireren.’  Benieuwd naar zijn verhaal? Schrijf je dan nu in!

Lees verder
GreenportLIVE: Update PPS Fundamentele Systeemsprong

GreenportLIVE: Update PPS Fundamentele Systeemsprong

Datum: 04/10/2022, 19:00 - 22:30

Anders en schoner telen, met minder residu, gewasbeschermingsmiddelen en bemesting. Dit kan zomaar het ‘nieuwe normaal’ worden als de uitkomsten van het project PPS Fundamentele Systeemsprong goed blijven. Op dinsdag 4 oktober praat Wageningen University & Research de sector bij tijdens GreenportLIVE: update PPS Fundamentele Systeemsprong.

Lees verder
Nationaal Tuinbouwcongres van Greenports Nederland

Nationaal Tuinbouwcongres van Greenports Nederland

Datum: 05/10/2022, 13:30 - 18:45

Nationaal Tuinbouwcongres van Greenports Nederland is woensdag 5 oktober op de Floriade, vanaf 13.30 uur
De wereld tuinbouw tentoonstelling biedt op 5 oktober het podium voor het jaarlijkse tuinbouwcongres. Tijdens die middag sluiten we aan op het Floriade thema “growing green cities”, waarbij we ons de vraag stellen hoe we in deze roerige tijden met veel geopolitiek spanningen, de ontwikkelkracht en verduurzaming van het Nederlandse cluster vorm blijven geven. En we geven aandacht aan de oplossingen die de Floriade ons laat zien.

Lees verder
Land- en tuinbouwdag Rijnland

Land- en tuinbouwdag Rijnland

Datum: 19/10/2022, 09:30 - 15:00

Wat betekent het voor jou als er te weinig of te veel water van goede kwaliteit is? Wat weten en meten we, en wat (nog) niet? Tijdens de Land- en Tuinbouwdag ‘Oogsten en Zaaien’ op 19 oktober gaan we Oogsten: Ophalen en delen. Samen eten. En we kijken vooruit: Zaaien. Hoe kunnen water en bodem bijdragen aan perspectief voor de land- en tuinbouw?

Lees verder
Trade Fair Aalsmeer

Trade Fair Aalsmeer

Datum: 09/11/2022 - 11/11/2022, 00:00

De Trade Fair Aalsmeer wordt al jaren ervaren als een netwerk- en inspiratie evenement op het gebied van sierteelt waar je bij moet zijn. Het evenement biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, bij te praten en zaken te doen. De Greenovation Award is dé prijs voor duurzame product- en conceptinnovaties in de sierteelt en wordt dan uitgereikt. Er zijn ruim 643 stands met de nieuwste trends in bloemen en planten en ruim 17.500 bezoekers weten de Trade Fair te vinden.

Lees verder
Tulip Trade Event

Tulip Trade Event

Datum: 13/03/2024 - 15/03/2024, 00:00

Van 13-15 maart 2024 is het Tulip Trade Event en zijn binnen- en buitenlandse bezoekers welkom bij diverse exporteurs. In korte tijd krijgen bezoekers een actueel beeld van de beschikbare handelspartijen en actuele stand van zaken in de teelt.

Lees verder