bollen-bloemen-innovatie7

Evenementen overzicht

internationale-medewerkers-greenport-duin-en-bollenstreek

Digitaal symposium internationale medewerker en Nederland

Datum: 04/03/2021, 15:00 - 17:00

Op donderdag 4 maart a.s. organiseert het Kenniscentrum Arbeidsmigranten een digitaal symposium waarin arbeidsmigranten centraal staan. Er wordt o.a. een onderzoek gepresenteerd over de wensen en behoeften van internationele medewerkers op het gebied hun werk, huisvesting, integratie en toekomst in Nederland.

Lees verder
webinar-internationale-medewerkers-greenport-duin-en-bollenstreek

Webinar huisvesting internationale medewerkers

Datum: 09/03/2021, 16:00 - 17:15

Waaraan moet een huisvestingsplan voor internationale medewerkers voldoen? Besteed je het beheer van een huisvestingslocatie uit aan een derde of neem je dat in eigen hand? Op welk moment ga je met de gemeente in gesprek over huisvestingsplannen? Hoe zorg je voor draagvlak bij omwonenden? 

Lees verder
Rooien- arbeidsmigranten-greenport-duin-en-bollenstreek

Conferentie ‘Huisvesting internationale medewerkers in Zuid-Holland’

Datum: 25/03/2021, 10:00 - 15:15

Op donderdag 25 maart 2021 organiseert de provincie Zuid-Holland samen met het ministerie van BZK en het Expertisecentrum Flexwonen een conferentie over de huisvesting van internationale medewerkers. De conferentie is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met internationale medewerkers te maken heeft.

Lees verder
Perkgoed-floritrials-greenport-duin-en-bollenstreek

FlowerTrials

Datum: 15/06/2021 - 18/06/2021, Hele dag

Tijdens de FlowerTrials® 2021 presenteren niet minder dan 62 veredelaars van pot- en perkplanten hun laatste noviteiten, creatieve concepten en ongelooflijk brede assortimenten. Van teelttechnische informatie tot inspiratie voor de retail, en van baanbrekende stappen in de veredeling tot de laatste trends, voor iedereen die werkt met planten en bloemen en ervan houdt, is er een reden om de FlowerTrials® te bezoeken.

Lees verder