bollen-bloemen-innovatie7

Oude evenementen

Dahlia-greenport-duin-en-bollenstreek
Holland Dahlia Event

19/09/2020 – 27/09/2020 @ Hele dag –

Waar je vorig jaar nog bij diverse bezoeklocaties de dahlia in haar veelzijdigheid kon zien, gaat het dit jaar iets anders. Waar je vorig jaar nog bij diverse bezoeklocaties de dahlia in haar veelzijdigheid kon zien, gaat het dit jaar iets anders.

Lees verder »
TOP-ondernemerschap-programma-greenport-duin-en-bollenstreek
TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij krijgt vervolg

01/10/2020 – 30/11/2020 @ Hele dag –

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap?

Lees verder »
Greenports-NL-ACCEZ-workshop-17-11-20
Workshop: Toekomsten van het tuinbouwcluster

19/11/2020 @ Hele dag – Durf jij te zeggen waar de tuinbouw over tien jaar staat? Factoren als politiek, economie, technologie, klimaat en duurzaamheid zijn van grote invloed en moeilijk te voorspellen. En wat betekent een nieuwe pandemie voor de tuinbouw? Samen met experts in- en rondom het tuinbouwcluster ontwikkelden we strategisch gereedschap; we schreven vier extreme, en toch plausibele, […]

Lees verder »
webinar-arbeidsmigranten-greenport-duin-en-bollenstreek
Webinar: Arbeidsmigranten; betere bescherming nodig

01/12/2020 @ 14:30 – 15:30 –

Emile Roemer gooide als voorzitter van het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten recent de knuppel in het hoenderhok. Roemer vindt dat arbeidsmigranten nu als tweederangsburgers worden behandeld. Om daar een eind aan te maken zijn in de ogen van de werkgeversorganisaties strenge maatregelen nodig.
LTO Nederland gaat in een webinar in gesprek met het Aanjaagteam Bescherming Arbeidsmigranten n.a.v. de adviezen van Emile Roemer voor een betere bescherming van arbeidsmigranten.

Lees verder »
Bloembollen-greenport-duin-en-bollenstreek
Kennisplein Mechanisatietentoonstelling

14/01/2021 – 15/01/2021 @ 20:00 – 21:00 –

De Mechanisatietentoonstelling 2021 wordt digitaal gehouden. Om evidente redenen kan het driedaagse evenement in Vijfhuizen niet doorgaan, maar om toch contact te leggen met de potentiële bezoekers is een laagdrempelige digitale ‘beurs’ bedacht. Die bestaat uit twee avonden met in totaal zes livestreams, verzorgd door de Stichting Mechanisatietentoonstelling Bollenstreek (SMTB), Greenport Duin- en Bollenstreek en mediapartner Greenity.

Lees verder »