Actuele nieuwsberichten

bureau-gekozen-voor-EU-campagne-Bloemenbureau-promotie-agrarische-sector

Bureau gekozen voor EU-campagne Bloemenbureau

Bloemenbureau Holland heeft na een gedegen selectieprocedure marketingbureau Sense marketing & more gekozen als uitvoerend bureau (Implementing Body) voor een EU-campagne. Deze extra promotiecampagne 2021 is opgezet in het kader van een extra EU-regeling voor de promotie van agrarische sectoren die extra zwaar hebben geleden onder de eerste Corona golf afgelopen maart tot en met mei.

Lees verder »
Duurzaamheidsprijs-Wageningen-Universtieit

WUR wederom duurzaamste universiteit ter wereld

Voor de vierde keer op rij is Wageningen University & Research (WUR) de duurzaamste universiteit ter wereld. Dat blijkt uit de nieuwste GreenMetric ranking van Universitas Indonesia (UI). Deze ranglijst vergelijkt universiteiten op het gebied van duurzaamheid. Rector Magnificus Arthur Mol van WUR nam de prijs voor de eerste plek virtueel in ontvangst.

Lees verder »
Tuinbouw-battle-greenport-duin-en-bollenstreek

Afsluiting eerste ronde Tuinbouw Battle

De Tuinbouw Battle, een initiatief uit Greenport Noord-Holland Noord, heeft zijn eerste geslaagde ronde deze week afgerond. Dat smaakt naar meer en eind januari 2021 starten wij met ronde twee waarbij ander scholen aan de slag gaan met het concept van zelf tulpen kweken in de klas.

Lees verder »
NOW-regeling-langer-open-greenport-duin-en-bollenstreek

NOW 3 langer geopend

Het UWV-loket om een aanvraag in te dienen voor de derde periode van de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) is weer open gegaan. Aanleiding is de lockdown die het kabinet maandagavond heeft afgekondigd.

Lees verder »