Actuele nieuwsberichten

Nationale-Tulpendag-2021-greenport-duin-en-bollenstreek

Promotiecampagne tulpen 2021 van start

Tulpen Promotie Nederland (TPN) presenteert een nieuwe campagne. Door de pandemie vindt de jaarlijkse aftrap van het tulpenseizoen op 16 januari 2021 niet plaats in Amsterdam.

Online vinden allerlei activiteiten plaats; van het uploaden van kleurrijke foto’s, tot een boeketactie en er is aandacht voor de tulp en haar promotie in het televisieprogramma ‘De Grote Tuinverbouwing’ van SBS6.

Lees verder »
Horticontact-verplaatst-greenport-duin-en-bollenstreek

HortiContact 2021 verplaatst naar 2022

De komende editie van de glastuinbouwbeurs HortiContact die gepland stond op 23, 24 en 25 februari 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 22, 23 en 24 februari 2022.
Corona gooit ook hier roet in het eten en in overleg met de exposanten heeft de organisatie besloten om het event uit te stellen naar 2022.

Lees verder »
Jaarprogramma-2021-greenport-duin-en-bollenstreek

Greenport jaarprogramma 2021

Het jaarprogramma 2021 van Greenport Duin- en Bollenstreek omvat een samenvatting van de activiteiten die wij ondernemen, al dan niet samen met partijen waarmee wij optrekken, en de doelen die er zijn voor dit jaar.

Lees verder »
werkgelegenheid-greenport-duin-en-bollenstreek

Help horecapersoneel via HalloWerk naar Werk

In de regio Groot-Amsterdam kampen veel werknemers en bedrijven met de gevolgen van de coronacrisis. Er is weinig of geen werk in de horeca of bijvoorbeeld de zakelijke dienstverlening waardoor mensen hun baan verliezen. Tegelijkertijd ontstaat er juist werkgelegenheid in andere sectoren zoals de tuinbouw. Het nieuwe online platform HalloWerk naar Werk brengt werkzoekenden direct in contact met ondernemers die juist zitten te springen om (tijdelijk) personeel.

Lees verder »