bollen-bloemen-innovatie7

Win kaarten voor ‘Vier de Lente concert’

Een evenement speciaal voor jongeren, dat is de bedoeling met het 'Vier de lente festival'. In aanloop naar dit geweldige feest is er op 24 april een 'Vier de lente concert'. Kaarten zijn niet te koop, maar juist exclusief te winnen.
vier de lente

Het ‘Vier de Lente festival’, een side evenement van het Bloemencorso Bollenstreek wat dit jaar haar 75-jarig bestaan viert, moet een groot en kleurrijk feest worden. Dansen ‘tussen de tulpen’, Nederlandse artiesten die het publiek omver blazen met gaven optredens, een dj, een uitgebreide selectie aan foodtrucks en natuurlijk verkoelende drankjes.

Het ‘Vier de lente concert’

In aanloop naar dit festival is er op zondag 24 april een ‘Vier de Lente concert’, op een prachtige locatie in Hillegom. Deze middag is er een hoop muziek, zijn de Bollenjongens er en genieten de bezoekers tegelijkertijd van een schitterend decor – naast de tulpenvelden die in bloei staan.

Win kaarten

Kaarten voor dit festival zijn te winnen – en niet te koop. Vertel op de website van Vier de Lente waarom jij en een vriend(in) naar dit concert willen.

Meer informatie

Alle informatie over het concert en festival zijn te vinden op www.vierdelente.com.

Win kaarten voor ‘Vier de Lente concert’