bollen-bloemen-innovatie7

Lancering Vier de Lente 2024; eerste bollen geplant

Met het winterzonnetje achter de Hollandse wolken verstopt, werden vandaag de bollen geplant op de Vier de Lente locatie. Samen met DJ Jeffrey Parmentier en lokatie-bollenjongen Matthijs Hulsebosch werden de tulpenbollen het land in gereden. Dit is ook de aftrap van de ticketverkoop voor Vier de Lente 2024 – dat dit jaar een meerdaags evenement wordt met wederom mooie nationale headliners.
VierDeLente-Bollen-Planten-Greenport

Meerdaags evenement

Vier de Lente breidt uit! Met op donderdag een Vier de Lente Business Academy voor industrieprofessionals, op vrijdag overdag wederom een Vier de Lente Onderwijs-ochtend en in de avond een allereerste Vroegbloeier- editie voor alle leeftijden, op zaterdag de derde editie van Vier de Lente Festival en op zondag ruimte voor een maatschappelijk relevant brunch evenement. Voor de vrijdag en de zaterdag zijn de eerste namen alvast aangekondigd!

Vier de Lente Vroegbloeiers

De mooiste festivallocatie van Nederland is nu echt voor ie-de-reen! Op vrijdag 12 april vindt namelijk Vier de Lente Vroegbloeiers plaats, waar alle leeftijden welkom zijn. Een eerste festival met vrienden, een uitje met het hele gezin of gewoon lekker fris festivallen; kom feesten op de muziek van Nederlandse toppers! Tijdens Vroegbloeiers wordt er geen alcohol geschonken.

Vier de Lente Festival

Vier de Lente Festival zoals je het inmiddels kent, vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 april. Festivalgangers kunnen proosten met een biertje (of twee) op het nóg mooier aangelegde festivalterrein. Om de uniekheid van de locatie extra te benutten, wordt het Vier de Lente terrein verplaatst naar midden tussen de tulpen in plaats van aan de rand. Goed om te weten is dat het nieuwe terrein daarmee kleiner wordt, wat dus ook betekent dat er minder kaartjes beschikbaar zijn. Snel zijn is dus de tip. Er is ook goed nieuws; er geldt nu nog een speciale winterkorting op de kaartprijs in december en januari.

Alle details op vernieuwde website

Vier de Lente Vroegbloeiers: 12 April 2024
Vier de Lente Festival: 13 April 2024
Locatie: TH. J. Hulsebosch – Veenenburgerlaan 69, Hillegom
www.vierdelente.com

Lancering Vier de Lente 2024; eerste bollen geplant