bollen-bloemen-innovatie7

Save the date: uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs 2024 op 6 maart

Het bestuur van de Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs maakt zich op voor de uitreiking van 2024. Het aankomende jaar zal de uitreiking plaatsvinden op woensdagmiddag 6 maart 2024. Noteert u deze datum alvast in uw agenda? De precieze tijden volgen op een later moment.
winnaar-tuin-bouw-ondernemersprijs-wijnen-sqaure-crops

November en december 2023: inschrijven kandidaten

Van woensdag 8 november tot en met 20 december 2023 kan je je als kandidaat voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2024 aanmelden en/of bedrijven voordragen. De precieze procedure en criteria volgen begin november. Binnenkort maakt de organisatie bekend wat de themaprijs voor dit jaar is.

Geen nieuws missen over de inschrijving van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2024? Houd dan deze nieuwsbrief in de gaten en/of stuurt u een interesse e-mail naar info@tuinbouwondernemersprijs.nl. Je wordt dan eerste geïnformeerd. 

PR impact 2023: bereik van 7,3 miljoen

  • Uitreiking bereik van 3,7 miljoen: De uitreiking behaalde een bereik van 3,7 miljoen mensen middels diverse publicaties. Enkele hoogtepunten waren een column in Telegraaf, interviews op NPO radio 1 en 5 en een item in Goedemorgen Nederland.
  • PR ondersteuning winnaars: De winnaars Van der Avoird Trayplant en Theelers kregen extra ondersteuning in de PR. Bij Van der Avoird werd een persdag georganiseerd en wijdden onder andere Omroep Brabant en Nieuwe Oogst er veel aandacht aan. Consumentenmerk Theelers creëerde een special blend voor Moederdag en kon rekenen op mooie artikelen in o.a. Wendy, Cosmopolitan, Libelle en Happinez. Dit leverde een totaal bereik op van maar liefst 7,3 miljoen. 

Wil je komend jaar ook een miljoenen publiek bereiken? Meld je dan begin november aan als kandidaat voor de Tuinbouw Ondernemersprijs of wordt een van onze sponsors, waardoor je ook zichtbaar bent in de berichtgeving. 

Foto: winnaars van 2023.

Save the date: uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs 2024 op 6 maart