bollen-bloemen-innovatie7

Greenovation Award Trade Fair Aalsmeer

trade-fair-2021-sierteelt-greenport

Tijdens de Trade Fair van 9 t/m 11 november 2022 wordt ook de Greenovation Award uitgereikt. De Greenovation Award is dé prijs voor duurzame product- en conceptinnovaties in de sierteelt. Jaarlijks wordt deze prijs uitgereikt tijdens de Trade Fair Aalsmeer waar ruim 17.000 bezoekers aanwezig zijn.

Duurzaam

Duurzame productie en duurzame producten zijn steeds vaker de norm: de internationale consument verwacht duurzaamheid. Producenten en handelaren zijn zich bewust van het belang daarvan. Royal FloraHolland stimuleert duurzame ontwikkelingen in de keten en heeft daarom in 2018 de Greenovation Award in het leven geroepen. Hiermee biedt Royal FloraHolland een extra podium voor de duurzame ontwikkelingen.

Aanmelden Greenovation Award

Wanneer je je vóór 2 september 2022 aanmeldt, maak je kans op de Greenovation Award 2022. Het online publiek – er kan gestemd worden van 5 september tot en met 2 oktober 2022 – en de vakjury stemmen vervolgens op hun favoriet. Hieruit komt een selectie van de aanmeldingen. Deze nominaties worden gepresenteerd op een prominente plek op Trade Fair Aalsmeer 2022. Uiteindelijk wordt de winnaar bepaald door de vakjury en vindt de prijsuitreiking plaats op woensdag 9 november tijdens de Trade Fair Aalsmeer 2022.

Meld je hier aan als deelnemer, dit kan tot 2 september 2022.

Meer informatie

Het programma en overige informatie over dit evenement vind je op de website van Trade Fair.

Greenovation Award Trade Fair Aalsmeer