bollen-bloemen-innovatie7

Bloemencorso Bollenstreek herhaalt hartverwarmende actie

Wie verdient volgens jou een bloemetje? Dit voorjaar wordt 75 jaar Bloemencorso Bollenstreek gevierd. Een bloemenfeest dat zijn weerga niet kent. Behalve dat na twee jaar weer met een mooi corso van Noordwijk naar Haarlem wordt gereden zijn er nog meer activiteiten. Een daarvan is de Hartverwarmende bloemenactie ‘Wie verdient volgens jou een bloemetje’. Vorig jaar was deze actie was zo’n succes dat besloten is deze als jubileumactie te herhalen. Per corsogemeente worden dan op 21 maart, de eerste lentedag, 75 bossen bloemen uitgedeeld.

Dus ken jij iemand in jouw gemeente die een bloemetje verdient? Geef in het formulier hieronder aan welke topper er volgens jou een bloemetje verdient en waarom. Wie weet staan wij dan op 21 maart, de eerste lentedag, bij deze topper voor de deur met een bloemetje. Per gemeente zijn er 75 bloemetjes te verdelen, dus wees er snel bij!

De deelnemende corsodorpen en gemeenten zijn Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk, Sassenheim, Voorhout, Warmond, Lisse, Hillegom, Bennebroek, Heemstede en Haarlem. Aanmelden kan tot zaterdag 19 maart.

Bijzonder leuk om nog te vermelden is dat de Hartverwarmende bloemenactie vorig jaar met open armen is ontvangen. Door de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen zelfs zozeer dat zij met hun medewerkers in samenwerking met Bloemencorso Bollenstreek de bloemen in hun gemeenten zelf zullen uitdelen. Hartverwarmend toch?

Bloemencorso Bollenstreek herhaalt hartverwarmende actie