bollen-bloemen-innovatie7

Project Remote Sensing voor Sierteelt genomineerd voor de Computable Awards 2024

Het project Remote Sensing voor Sierteelt is genomineerd voor de Computable Awards. Mooi want dat zet het project op de kaart en de inzet vanuit de sector om te verduurzamen. Breng jouw stem uit voor maandag 21 oktober 2024!
Remote-Sensing-AI-Unmanned-Valley-Drones-satellietdata-botrytis

Stemmen kan nog t/m zondag 20 oktober

Mooi nieuws. Het project Remote Sensing voor Sierteelt is genomineerd voor de Computable Awards 2024. De pilot is mede dankzij de steun van de Economic Board Duin- en Bollenstreek tot stand gekomen en wordt uitgevoerd door Unmanned Valley, NL Space Campus, Gemeente Katwijk, Holland Rijnland, ROC van Amsterdam en Greenport Duin- en Bollenstreek.

Terugdringen gewasbeschermingsmiddelen
Het project Remote Sensing heeft als doel het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in de bloembollenteelt terug te dringen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van satellieten, drones en artificial intelligence (AI). Dit najaar krijgt de succesvolle pilot een vervolg.

Beste digitale transformaties
Computable heeft de pilot genomineerd in de categorie ‘10 beste digitale transformaties’. De awards worden op 27 november bekend gemaakt.

Hoe kan ik stemmen?
Stemmen kan t/m zondag 20 oktober 2024. Hoe? Laat je e-mailadres achter op > https://awards.computable.nl/stem/. Je ontvangt dan binnen 5 minuten een unieke stemlink. Via deze link kun je eenmalig stemmen op één van de genomineerden van de Computable Awards 2024.
Het Duin- en Bollenstreek project vind je onder het kopje Digitale Transformatie.
Kies daarna voor:

  • Remote Sensing voor Sierteelt (Unmanned Valley, Greenport Duin- en Bollenstreek, NL Space Campus, Gemeente Katwijk, Holland Rijnland en ROC van Amsterdam)

Lees hier meer over het project.

Project Remote Sensing voor Sierteelt genomineerd voor de Computable Awards 2024