Bestuursleden-Klaas-Hogervorst-Hubert-Weijers-Greenport-Duin-en-Bollenstreek

Greenport Duin- en Bollenstreek verwelkomt twee nieuwe bestuursleden

Even voorstellen

Vanuit overheid en onderwijs zijn Kees van der Zwet, Jacco Knape en Kees Bakker al enige tijd de vertegenwoordigers. Met de komst van Klaas en Hubert zijn er nu drie ondernemers actief in het bestuur. De andere ondernemer die al een tijd actief is, is Marcel van Vliet.
Klaas en Hubert stellen zichzelf op de website verder voor, waarbij de focus voor beiden ligt op verduurzaming van de sierteelt en ruimte voor ondernemerschap.

Bestuur vol expertise

De bestuursleden zijn allemaal verbonden aan de streek. Daarmee heeft de Greenport korte lijnen en veel inhoudelijke kennis in huis. Het bestuur heeft een brede expertise en een groot en relevant netwerk op het gebied van innovatie, duurzaamheid en samenwerking binnen de tuinbouwsector. Hun gezamenlijke ervaring en betrokkenheid zullen bijdragen aan het versterken van de strategische koers van Greenport Duin- en Bollenstreek, met als doel de regio toekomstbestendig en concurrerend te houden in een veranderende markt en maatschappij.

Greenport Duin- en Bollenstreek

Greenport Duin- en Bollenstreek is het cluster van kennis, innovatie, ondernemerschap, handel en teelt(innovatie) in de bloemen- en bolleneconomie. Gelegen in de gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, en Teylingen zorgt het open landschap met vollegrondsteelt voor een aantrekkelijke regio om te wonen en te recreëren. Omliggende gebieden zoals het agrarische gebied tussen Hillegom en Haarlem completeren dit beeld.