bollen-bloemen-innovatie7

Mechanisatiebeurs: Greenport X Hortipoint

Dit jaar is Greenport Duin- en Bollenstreek ook met een stand te vinden op de Mechanisatiebeurs in Vijfhuizen. Van dinsdag 9 t/m donderdag 11 januari 2024 vind je ons samen met Hortipoint op de beurs. Met een kenniskas waar we van allerlei informatie met je delen, de mogelijkheid om korte presentaties bij te wonen, in gesprek te gaan met onderzoekers en met eigen ogen te zien en te horen waar wij ons mee bezig houden. Natuurlijk wordt ook dit jaar weer de Innovatieprijs uitgereikt door de Bollenjongens. We nodigen je van harte uit om één van de dagen onze stand te bezoeken.

Mechanisatiebeurs: Greenport X Hortipoint

Kom langs bij onze stand en laat je bijpraten over de Onderbroeken Challenge (zie met eigen ogen het resultaat), bekijk real life de sleuven die gebruikt worden in het project Bollencoaster, hoor alles over ons demoveld in Hillegom en ga in gesprek met onderzoekers. Onze stand is de ideale ontmoetingsplek om zakelijk contacten aan te halen of om gewoon gezellig bij te praten.

Programma

Uiteraard zijn wij alle dagen aanwezig en ook de Bollenjongens, de onderzoekers en medewerkers van Hortipoint zijn aanwezig. In het programma is een globale tijdsplanning uitgewerkt.

Over de Mechnisastiebeurs

De mechanisatietentoonstelling is de oudste beurs van Nederland en vindt plaats direct aan het begin van het nieuwe jaar, van dinsdag 9 t/m donderdag 11 januari.

Op een oppervlakte van meer dan 10.000m² presenteren de standhouders een scala aan producten en diensten van zeer uiteenlopende aard maar allemaal speciaal toegespitst op de bloemen-, bollen- en vaste planten sector. Je vindt een gevarieerd aanbod van landbouwtractoren, apparatuur, plant-, rooi-, en sorteermachines, computers, ontsmettingskasten, spoel- en dompelbaden, verpakkingen, beschermingsmiddelen en producten van vele andere toeleverings- en installatiebedrijven zijn op deze toonaangevende beurs vertegenwoordigd. Niet alleen op het gebied van machines maar ook van financiële, juridische, fiscale of personele dienstverlening, toeleveringen op allerlei gebied én energiebeheer.

Als bezoeker vind je er vele noviteiten en verbeteringen, waaronder een breed assortiment om tegemoet te komen aan steeds hogere eisen voor milieu en veiligheid.

De beurs is ook de ideale mogelijkheid om zakelijke contacten onder één dak te ontmoeten.

  • Oudste beurs van Nederland
  • Vele noviteiten
  • Seminars
  • Ontmoetingsplek.

Meer informatie over de beurs vind je op www.smtb.nl/.

Datum

09/01/2024 - 11/01/2024

Tijd

13:00 - 21:00

Locatie

Locatie nog onbekend
Mechanisatiebeurs: Greenport X Hortipoint