bollen-bloemen-innovatie7

FUTURE Bollenstreek – Jalou Langeree

Jalou Langeree, topsporter in de kitesurfwereld, vertelt haar verhaal tijdens FUTURE Bollenstreek op vrijdag 9 februari. Een inspirerend verhaal vol ups and downs. Een grote dosis zelfliefde komt hierbij om de hoek kijken en dat is niet altijd makkelijk want: ben je dan niet egoïstisch of juist niet?

FUTURE Bollenstreek - Jalou Langeree

Bij zijn = meemaken

Meld je vandaag nog aan via de website van FUTURE Bollenstreek. Er bij zijn = meemaken en is gratis.

Wat is FUTURE?

FUTURE is een brand new netwerkevent georganiseerd door en voor de jongeren uit de Duin- en Bollenstreek. Of je nu zelfstandig ondernemer bent, in loondienst bent of een baan zoekt, FUTURE is er voor jou!

Waarom FUTURE?

Ons doel is om jou als jongere te verbinden met andere jongeren. Let’s connect en maak verbindingen voor de rest van jouw carrière. Handig en leuk! Wij geloven er vanuit onze core én ons hart in dat deze verbindingen niet alleen belangrijk zijn voor jou maar ook bijdragen aan een FUTURE proof regio. De plek waar we met elkaar wonen, werken en in onze vrije tijd leuke dingen doen.

What is in it for you?

  • We kijken naar de FUTURE met een trendwatcher: ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal.
  • Inspiratie tot de max.
  • Ontmoet jongeren binnen jouw werkgebied èn daarbuiten.
  • Vrijmibo met een DJ (do we need to say more?).

FUTURE en Rabobank partners

FUTURE Bollenstreek gelooft in haar kracht: jongeren in de Duin- en Bollenstreek met elkaar verbinden zodat zij een stevig fundament kunnen creëren voor de regio, met brede welvaart in gedachten. Dat sluit naadloos aan op waar Rabobank haar bijdrage aan wil leveren, het versterken van de brede welvaart in de regio. Reden genoeg voor de bank om het initiatief FUTURE Bollenstreek een financiële impuls te geven en de organisatie te verrassen met maar liefst twee cheques! Lees hier meer.

Datum

09/02/2024

Tijd

16:30 - 20:00

Locatie

Locatie nog onbekend
FUTURE Bollenstreek – Jalou Langeree