bollen-bloemen-innovatie7

FUTURE Bollenstreek X Rabobank: samen voor de FUTURE

FUTURE Bollenstreek gelooft in haar kracht: jongeren in de Duin- en Bollenstreek met elkaar verbinden zodat zij een stevig fundament kunnen creëren voor de regio, met brede welvaart in gedachten. Dat sluit naadloos aan op waar Rabobank haar bijdrage aan wil leveren, het versterken van de brede welvaart in de regio. Reden genoeg voor de bank om het initiatief FUTURE Bollenstreek een financiële impuls te geven en de organisatie te verrassen met maar liefst twee cheques!
FUTURE-Bollenstreek-Rabobank-samenwerking-greenport

FUTURE Bollenstreek en Rabobank gaan met elkaar voor de FUTURE van onze Bollenstreek! De bank verraste de organisatie met maar liefst twee cheques: één cheque van 1.000 euro vanuit de Ledenraad van de Rabobank in de Bollenstreek. Het andere bedrag van maar liefst 22.500 euro was een donatie vanuit de coöperatieve duurzaamheidsbijdrage. Met deze donatie verbindt Rabobank zich de aankomende drie jaar als partner van FUTURE Bollenstreek. Ferry Huurman, directeur coöperatieve Rabobank: “Vanwege het 125 jarige bestaan van Rabobank konden wij eind vorig jaar een extra bedrag van 125.000 euro investeren in duurzame initiatieven in de regio. Wij hebben gekozen voor initiatieven die een bijdrage leveren aan het versterken van de brede welvaart en economische groei in de streek. Jongeren vervullen een sleutelrol als het gaat om een toekomstbestendige streek. FUTURE Bollenstreek verbindt jong talent onderling, met de streek en de bedrijven die er gevestigd zijn. Als inwoner en werknemer van de toekomst is hun inbreng belangrijk. FUTURE Bollenstreek biedt hen een platform voor ontmoeten, samenwerken, kennisoverdacht, inspiratie en vernieuwing. Dat zijn belangrijke ingrediënten voor groei. Een goede sfeer, een dosis gezelligheid met lekkere muziek en een hapje en drankje mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken!”

Brede welvaart voor iedereen

Een prachtige regio is meer dan bloeiende bollenvelden in het voorjaar, ’s zomers stranden vol met badgasten, fietsers en dagjesmensen. Het is de plek waar je fijn woont, werkt en leeft. Met het bos, de duinen en het strand, gave bedrijven met veel mogelijkheden is onze Bollenstreek een broedplek voor talent. Talent op elk gebied, elk niveau en in elke sector.

FUTURE Bollenstreek verbindt jongeren op elk niveau en vanuit elke sector. Ook voor de jongeren die op zoek zijn naar een baan staan de deuren van FUTURE wagenwijd open. Steffanie Wijnhout (FUTURE Bollenstreek): Juist op onze evenementen leer je mensen kennen die je normaal gesproken waarschijnlijk niet zo snel tegenkomt of niet aanspreekt. Met onze ‘question pods’ dagen we iedereen uit het gesprek aan te gaan. Er zijn al heel wat leuke verbindingen gelegd en nummers uitgewisseld! Een inspirerende spreker doet ook veel om het gesprek te openen.”

Je bent je jong en je wilt wat!

Je bent jong en je wilt wat! Je bent jong en woont in de Duin- en Bollenstreek, en daar ben je trots op. Dit zijn twee ingrediënten waaruit FUTURE Bollenstreek haar kracht haalt. Het combineren van de drive en de wil om te slagen (en bij te dragen) in de Duin- en Bollenstreek. Onze prachtige regio. Rabobank staat al jaren midden in de Bollenstreekse samenleving en zet zich o.a. in op thema’s als duurzaam wonen, financieel gezond leven en brede welvaart.

“De bijdrage van Rabobank Bollenstreek is heel welkom”, laat Eva van der Kwast (FUTURE Bollenstreek) weten. “De initiatiefnemers van FUTURE Bollenstreek (Greenport Duin- en Bollenstreek, Watertoren Bollenstreek en AW Groep) staan 100% achter het concept en verzorgen de evenementen met veel plezier. Als een partij als Rabobank er ook geloof in heeft én het nut en de noodzaak ziet, dan geeft ons dat extra motivatie om FUTURE Bollenstreek naar the next level te brengen en zoveel mogelijk jongeren te bereiken.”

Volgende editie FUTURE Bollenstreek

Op vrijdag 9 februari staat de volgende editie van FUTURE Bollenstreek gepland. Niemand minder dan Noordwijkse kitesurfer Jalou Langeree vertelt over haar liefde voor het kiten, de liefde voor de streek en over de liefde voor zichzelf. 
Deze editie is er één waarbij de rode draad ‘liefde’ is. Aanmelden kan via www.futurebollenstreek.nl en deelname is gratis.

FUTURE Bollenstreek X Rabobank: samen voor de FUTURE