bollen-bloemen-innovatie7

Bezoek Space Cluster

Ben je jonge (< 35 jaar) agrarische ondernemer in de regio en ben je benieuwd wat het space cluster (en de bedrijven/startups die daarin werkzaam zijn) kan betekenen voor de sierteelt? Ga dan mee op bezoek naar ESA ESTEC op dinsdag 7 maart.

Bezoek Space Cluster

Tijdens deze interactieve avond ligt de nadruk op de uitdagingen die in de agrarische sector spelen. Startups vanuit de ruimtevaarttechniek die verbonden zijn aan SBIC/ESA ESTEC hebben deze uitdagingen voorgelegd gekregen en hebben hier wellicht vanuit hun visie oplossingen voor. De startups introduceren zichzelf (wat doen zij precies?) en splitsen daarna op in groepen (één bedrijf per groep). In groepen worden dus discussies gehouden over wat er mogelijk is vanuit beide perspectieven. Aan het einde is er een borrel als afsluiting.

Programma

18.30 uur inloop met koffie en wat lekkers
18.45 uur start programma
19.30 uur start borrel
21.00 uur einde event

Aanmelden

Deze middag is speciaal voor jonge agrarisch ondernemers (< 35 jaar). Meld je voor deze bijeenkomst aan bij Daan van Steijn via daan@sourceofflowers.nl (er is een beperkt aantal plekken beschikbaar).

Heb je interesse in een bijeenkomst zoals dit bezoek aan het Space Cluster of Unmanned Valley (project drone- en sensortechniek en satellietdata)? Stuur een e-mail naar info@greenportdb.nl zodat wij kunnen inventariseren waar de behoefte ligt.

Datum

07/03/2023

Tijd

18:30 - 21:00

Locatie

SBIC/ESA ESTEC
Bezoek Space Cluster