bollen-bloemen-innovatie7

Verkiezingsdebat met Europese landbouwwoordvoerders politieke partijen

Op 6 juni mag iedereen in Nederland naar de stembus voor de Europese verkiezingen. Een belangrijk moment aangezien dan gekozen wordt welke 31 politici Nederland de komende vijf jaar zullen vertegenwoordigen in het Europees Parlement. De laatste jaren is het debat rondom landbouw, voedsel en milieu gerelateerde thema’s steeds meer op de voorgrond gekomen. Kom op woensdag 22 mei naar het verkiezingsdebat!

Om deze reden organiseert Schuttelaar & Partners samen met BO Akkerbouw, ZuivelNL en het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt op woensdagmiddag 22 mei een verkiezingsdebat met de Europese landbouwwoordvoerders van de politieke partijen. Het thema van het debat is ‘Een toekomst voor landbouw en voedsel in Europa’. Onderwerpen die voorbij zullen komen zijn Europese duurzaamheidsstandaarden, ketenverantwoordelijkheid en een (regionale) Europese voedselstrategie. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn, zowel via de livestream of in Ede.

In tijden van polarisatie zoeken we tijdens de bijeenkomst inhoud en verbinding, met als doel het voeren van een constructief gesprek. Dagvoorzitters Amber Laan (jonge boerin en adviseur duurzame landbouw bij Schuttelaar & Partners) en Gerben Boom (dagelijks bestuurder bij NAJK en adviseur duurzame landbouw bij Schuttelaar & Partners) zullen deze middag de gesprekken leiden. 

Details

Datum:               Woensdag 22 mei 2024
Tijd:                    13.00 – 16.30 uur
Locatie:              Mauritskazerne, Nieuwe Kazernelaan 2, Ede
Meer info:         https://www.eudebatagrifood.nl/ 

Aanmelden 

Wil je aanwezig zijn bij dit event? Meld je dan via de aanmeldbutton op de website aan. 

Livestream 

Het debat zal ook via een livestream te volgen zijn. De link staat binnenkort op de website.

Vragen?

Voor meer informatie en eventuele vragen, kun je terecht bij Gerben Boom, in**@eu*************.nl. 

Datum

22/05/2024

Tijd

13:00 - 16:30

Locatie

Locatie nog onbekend
Verkiezingsdebat met Europese landbouwwoordvoerders politieke partijen