bollen-bloemen-innovatie7

Vaktentoonstelling 2023

In de bedrijfsgebouwen van Vertify in Zwaagdijk-Oost vindt van 16 tot en met 19 februari 2023 de tiende editie van de Vaktentoonstelling plaats. Dit maakt de Vaktentoonstelling een uitstekende ontmoetingsplaats voor vakgenoten en zakelijke relaties. Het programma is breed en divers. Te zien zijn een grote marktbroei- en bloemenshow, bedrijvenbeurs met meer dan 30 standhouders, onderzoek van Vertify, de verkiezing van de Interpolis Tulpenprijs en de Trade Fair voor de bloemenhandel. Daarnaast wordt er een vakavond georganiseerd.

Vaktentoonstelling 2023

De vaktententoonstelling in Zwaagdijk-Oost is welbekend. Van 16 t/m 19 februari ben je bij Vertify welkom voor een heel divers programma. Van de vaktentoonstelling tot de veredelingsbijeenkomst, is er ook een vakavond en een spuitlicentiebijeenkomst.

Programma

Het programma start op donderdag 16 februari met de Veredelingsbijeenkomst van 11-12 uur. Deze bijeenkomst is onder leiding van gespreksleider Arie Peterse die aan tafel zit met Paul Arens (WUR), Foeke Gardenier (Hobaho) en Anita de Haan (Dummen Orange). Dit uur staat in het teken van technisch bijpraten over de voortgang van de veredeling bij het tulpengewas. De avond staat in het teken van de Vakavond, van 19.00-20.20 uur. Royal Flora Holland en het Greenity debat zijn deze avond leidend.

Op vrijdag 17 februari maakt de jury om 17.30 uur op het Interpolis plein bekend welke tulp als beste uit de bus komt en welke inzender de Interpolis Tulpenprijs 2023 wint.

Het volledige programma vind je hier: https://www.vaktentoonstelling.nl/programma/ – hier staat ook voor welke onderdelen, anders dan hieronder genoemd, aanmelden verplicht. is

Aanmelden

De beurs en bloemenshow zijn gratis toegankelijk, en er is geen registratie nodig.
Wil je naar de bijeenkomst over de Vaktentoonstelling op vrijdag 17 februari van 13.00-16.30 uur dan is aanmelden verplicht. Meld je hier gelijk aan.

Dat geldt ook voor de inloop spuitlicentiebijeenkomst. Meld je hier gelijk aan.

Vaktentoonstelling 2023

Datum

16/02/2023 - 19/02/2023

Tijd

10:30 - 23:00

Locatie

Vertify