bollen-bloemen-innovatie7

Tweede editie Vier de Lente Festival

In april is Vier de Lente Festival terug met een tweede editie. Een feest waarbij in het hart van de Bollenstreek de jeugd (weer) trots wordt op de bollensector én de Bollenstreek. Dit jaar nog grootser en met meer impact: een heuse onderwijsdag wordt georganiseerd en natuurlijk gefeest waarbij in alles de sector naar voren komt.

Tweede editie Vier de Lente Festival

In het voorjaar bloeit onze collectieve hoop en vrolijkheid. Fleurige voorjaarsbloemen vullen de wereld met positiviteit. Temidden van die bloemenvelden vieren we de lente! Nederland’s Grootste Lentefestival Dansend middenin de oer-Hollandse bollenvelden, vieren we met de jeugd van de Bollenstreek samen het grootste lentefestival van Nederland.

De Hollandse tulpenvelden zijn het decor voor het Vier de Lente Festival. Op het hoofdpodium kondigen de Bollenjongens bekende Nederlandse artiesten aan, zoals Kris Kross Amsterdam, Maan of Suzan & Freek. Ook lokale helden, zoals Fleur Raateland en DJ Jeff, krijgen natuurlijk een podium!

Het festival ademt Holland en toont de Bollenstreek in al haar glorie. Het decor valt op maar past hier tegelijkertijd perfect thuis; overal zie je met de hand gestoken bloemenelementen. Bezoekers maken hun eigen festival-bloemenkrans, consumeren typisch Hollandse producten en er is een variëteit van merchandise beschikbaar die aansluit bij de oerhollandse sfeer en de vrolijke overvloed aan bloemen.

Kaartverkoop

In december zijn de kaartjes voor 14 april met korting te koop op de website van Vier de Lente Festival (klik hier voor de directe link naar de ticketverkoop).

Aftermovie

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk de aftermovie van de eerste editie van Vier de Lente Festival (april 2022) en geniet nog even na en kom alvast in de stemming voor 2023.

Partners

Greenport Duin- en Bollenstreek is partner van dit festival. Ook partner worden? Bekijk gerust de partnerpropositie hier: https://www.vierdelente.com/partners. Naast de pakketten is er ook maatwerk beschikbaar. De organisatie denkt graag in (creatieve) oplossingen mee. Met elkaar kunnen de streek en de sector nog beter op de kaart zetten.

Tweede editie Vier de Lente Festival

Datum

14/04/2023

Tijd

09:00 - 21:30

Locatie

Firma Th. Hulsebosch en Zn.