bollen-bloemen-innovatie7

Trade Fair Aalsmeer

De Trade Fair Aalsmeer wordt al jaren ervaren als een netwerk- en inspiratie evenement op het gebied van sierteelt waar je bij moet zijn. Het evenement biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, bij te praten en zaken te doen. De Greenovation Award is dé prijs voor duurzame product- en conceptinnovaties in de sierteelt en wordt dan uitgereikt. Er zijn ruim 643 stands met de nieuwste trends in bloemen en planten en ruim 17.500 bezoekers weten de Trade Fair te vinden.

Trade Fair Aalsmeer

Greenovation Award

Naast het drie daagse evenement wordt ook de Greenovation Award uitgereikt. De Greenovation Award is dé prijs voor duurzame product- en conceptinnovaties in de sierteelt. Jaarlijks wordt deze prijs uitgereikt tijdens de Trade Fair Aalsmeer ten overstaan van ruim 17.000 bezoekers.

Duurzame productie en duurzame producten zijn steeds vaker de norm: de internationale consument verwacht duurzaamheid. Producenten en handelaren zijn zich bewust van het belang daarvan. Royal FloraHolland stimuleert duurzame ontwikkelingen in de keten en heeft daarom in 2018 de Greenovation Award in het leven geroepen. Hiermee biedt Royal FloraHolland een extra podium voor de duurzame ontwikkelingen.

Wanneer je je vóór 2 september 2022 aanmeldt, maak je kans op de Greenovation Award 2022. Het online publiek – er kan gestemd worden van 5 september tot en met 2 oktober 2022 – en de vakjury stemmen vervolgens op hun favoriet. Hieruit komt een selectie van de aanmeldingen. Deze nominaties worden gepresenteerd op een prominente plek op Trade Fair Aalsmeer 2022. Uiteindelijk wordt de winnaar bepaald door de vakjury en vindt de prijsuitreiking plaats op woensdag 9 november tijdens de Trade Fair Aalsmeer 2022.

Aanmelden Greenovation Award

Meld je hier aan als deelnemer, dit kan tot 2 september 2022.

Programma

Binnenkort vind je op de website van Trade Fair het programma.

Datum

09/11/2022 - 11/11/2022

Tijd

00:00

Locatie

Royal FloraHolland
Trade Fair Aalsmeer