bollen-bloemen-innovatie7

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij

De aandacht voor groen, welzijn en duurzaamheid zorgt voor een toenemende vraag van bomen, vaste planten en zomerbloemen, bollen en groei van je kwekerij. Nieuwe markten en nieuwe distributiekanalen bieden volop kansen, maar je hebt ook continu te maken met economische en maatschappelijke ontwikkelingen die impact hebben op je afzet en dus omzet. Tijd om deze kans te pakken en met TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij te werken aan de uitdagingen die het werken in en groeien met een kwekerij met zich meebrengen.

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij

De aandacht voor groen, welzijn en duurzaamheid zorgt voor een toenemende vraag van bomen, vaste planten, zomerbloemen, bollen en groei van je kwekerij. Nieuwe markten en nieuwe distributiekanalen bieden volop kansen, maar je hebt ook continu te maken met economische en maatschappelijke ontwikkelingen die impact hebben op je afzet en dus omzet.

Succesvol doorgroeien

De sleutel tot succesvolle doorgroei ligt in schaalvergroting, verdere specialisatie en intensievere samenwerking. Dit dynamische speelveld vereist focus op verdere professionalisering van het bedrijf, nog betere kennis van de markt en het nog scherper aansluiten op de marktvraag. Ook goed werkgeverschap en (door)ontwikkelen van je managementvaardigheden zijn essentieel om verdere groei en het toekomstbestendig maken van je kwekerij te kunnen realiseren. En dit vraagt veel van jou als ondernemer, bedrijfsleider of opvolger. Met TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij gaan wij met jou de uitdagingen aan die het werken in en groeien met een kwekerij met zich meebrengen.

Data en kosten

Bijeenkomst 1: dinsdag 15 juni 2021
Bijeenkomst 2: dinsdag 29 juni 2021
Bijeenkomst 3: dinsdag 13 juli 2021
Bijeenkomst 4: dinsdag 7 september 2021
Bijeenkomst 5: dinsdag 21 september 2021

De investering inclusief subsidie bedraagt dus €2.000,- exclusief btw en inclusief 5 bijeenkomsten met diner, 2 persoonlijke coachingssessies, persoonlijkheidsanalyse, trainingsmateriaal en locatie- en drankkosten.

Lees meer over dit speciale programma, de subsidiemogelijkheden en de inhoud van de bijeenkomsten op de website van Ondernemerschap Academy.

Datum

15/06/2021 - 21/09/2021

Tijd

00:00

Locatie

Locatie nog onbekend
TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij