bollen-bloemen-innovatie7

Symposium NWA Living labs voor herstel biodiversiteit landelijk gebied

Onder de vlag van de Nationale Wetenschapsagenda startte in 2021 een breed programma van drie Living Labs en een overkoepelend project. Tijdens het symposium in Hotel Zuiderduin (Egmond aan Zee) worden tussentijdse resultaten van het onderzoeksprogramma gepresenteerd, deelt een gastspreker inspirerende ervaringen over biodiversiteit en landbouw, is er een expositie met o.a. posters over de Living Labs en is er tijd om te reflecteren en input te geven in interactieve workshops. Meld je vandaag nog aan!

Symposium NWA Living labs voor herstel biodiversiteit landelijk gebied

Het symposium

Tijdens het symposium worden tussentijdse resultaten gepresenteerd en deelt gastspreker Jan Douwe van der Ploeg (Emeritus Hoogleraar WUR) inspirerende ervaringen over de toestand van het landelijk gebied en de landbouw. De parallelle workshops bieden de mogelijkheid tot reflectie en input op het onderzoek en de praktijk. De workshops zijn thematisch ingericht op ervaringen uit de kennisketen brede consortia. Het symposium vindt plaats in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee en aansluitend vindt het NWO Life2024 congres plaats waarvoor je je ook kunt aanmelden.

Details en aanmelden

  • Datum: Dinsdag 21 mei 2024
  • Tijdstip: 10:00 – 16:45 uur
  • Locatie: Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee

Meld je aan voor 6 mei 12.00 uur via deze link.

Dit symposium wordt georganiseerd door het onderzoeksprogramma: Living labs voor het herstel van biodiversiteit in het landelijk gebied.

Symposium NWA Living labs voor herstel biodiversiteit landelijk gebied

Datum

21/05/2024

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

Hotel Zuiderduin