bollen-bloemen-innovatie7

Oneindige Energie

De locatie is bekend, net als de workshops en het aanmeldformulier staat online! Vanaf nu kun je je aanmelden voor het grootste, groene, zakelijke evenement over energie voor ondernemers in de Duin- en Bollenstreek: Oneindige Energie! Oneindige Energie is een evenement voor jou als ondernemer, volop informatie, inspiratie en met bekende landelijke en regionale sprekers. Naast dat we samen kijken naar wat jij als ondernemer kan bijdragen aan verduurzaming van jouw bedrijf en dus de regio, is er ook volop tijd om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Oneindige-Energie-7-december-2023

  • Wanneer: Donderdag 7 december 2023
  • Hoe laat: Van 15.00 tot 20.00 uur
  • Waar: NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Beperkt aantal plekken beschikbaar

Voor dit evenement is plek voor 300 deelnemers, dus wacht niet te lang, schrijf je in en nodig je netwerk vooral uit om ook aanwezig te zijn! Met elkaar kunnen we mooie stappen zetten als het gaat om de verduurzamingsslag. Goed om gelijk te starten, zodat we daar nu en in de toekomst de vruchten van plukken.

Aanmelden

Meld je hier gelijk aan en mis dit evenement niet! Samen voor een duurzame regio en toekomst!

We hopen je te zien op donderdag 7 december en kijken ernaar uit met jou Oneindige Energie te delen!

ZakelijkZuiniger

ZakelijkZuinger is het gratis duurzame energieloket voor ondernemers in de Bollenstreek en is gestart om alle ondernemers te helpen met de verduurzaming van een bedrijfspand, winkelpand, kantoor of historische bollenschuur. Je kunt er terecht voor assistentie die je meer inzicht geeft in de mogelijkheden voor jouw pand, voor advies over subsidies en over begeleiding door professionals tot selectie en onafhankelijk advies van uitvoerende partijen.

ZakelijkZuiniger is een samenwerking tussen zeven partijen: gemeenten Noordwijk, Teylingen, Lisse en Hillegom, provincie Zuid-Holland, Bedrijfsleven Bollenstreek en Greenport Duin- en Bollenstreek. Lees meer >>>

Datum

07/12/2023

Tijd

15:00 - 20:00

Locatie

Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
Oneindige Energie