bollen-bloemen-innovatie7

Nationaal Tuinbouwcongres

Het Nationaal Tuinbouwcongres congres vindt plaats op een tuinbouw toplocatie met voldoende ruimte om elkaar na anderhalf jaar weer live te ontmoeten. Noteer 7 oktober vanaf 13.30 uur alvast in uw agenda, zodat je die dag collega-ondernemers kunt ontmoeten bij het Bomencentrum in Baarn.

Nationaal Tuinbouwcongres

Het tuinbouwcluster komt na de COVID-19 crisis in een nieuwe fase. Ze heeft haar veerkracht en flexibiliteit getoond. Onderwijl staan de ingezette transities richting circulariteit en gezondheid bij ondernemers, overheid en kennisinstellingen nog hoger op de agenda. Tijd om met elkaar de balans op te maken!

Het Nationaal Tuinbouwcongres staat in het teken van die balans. We gaan in op laatste ontwikkelingen en samen in workshops aan de slag om de ambities uit het Tuinbouwakkoord verder concreet te maken. Dit doen we met toonaangevende sprekers en uitdagende workshops. Ook zal de Topsector T&U Innovation Prize aan de meest innovatieve startup worden uitgereikt.

Dit congres vindt plaats op een tuinbouw toplocatie met voldoende ruimte om elkaar na anderhalf jaar weer live te ontmoeten, te wetenet Bomencentrum in Baarn. Noteer 7 oktober vanaf 13.30 uur alvast in uw agenda, zodat je deze middag niet mist.

Het definitieve programma volgt zo spoedig mogelijk.

Datum

07/10/2021

Tijd

13:30 - 17:00

Locatie

Bomencentrum
Nationaal Tuinbouwcongres