bollen-bloemen-innovatie7

Nationaal Tuinbouwcongres 2024

Op woensdagmiddag 2 oktober organiseert Greenports Nederland het Nationaal Tuinbouwcongres bij Unmanned Valley in Katwijk.
Hoe zorgt de sector voor voldoende instroom en het behoud van voldoende arbeidskrachten en welke rol speelt automatisering en robotsering van onze systemen in de tuinbouw van morgen?

Hoe werkt de tuinbouw van morgen?

De Nederlandse land- en tuinbouwsector staat bekend om haar innovatiekracht en onmisbare rol in voedselzekerheid en welzijn, zowel binnen Nederland als in Europa. Die strategische positie willen we vasthouden en vergroten. Een nieuwe generatie ondernemers staat klaar voor de volgende stap. Hoe zorgen zij voor een goede instroom en het behoud van voldoende arbeidskrachten en welke rol speelt automatisering en robotsering van onze systemen in de tuinbouw van morgen?

Dit jaar wordt ingezoomd op het vraagstuk arbeid en meer specifiek hoe we ontwikkelingen op het vlak van robotisering en goed werkgeverschap verder kunnen brengen, kunnen versnellen. Aan de hand van inspirerende sprekers en workshops neemt de organisatie je deze middag mee in dit thema. Laten we samen zorgen dat Nederland aantrekkelijk blijft voor de ondernemers en medewerkers van morgen.

Aanmelden

Meld je hier aan door het formulier in te vullen

Meer informatie

Meer informatie volgt binnenkort via de website van Greenports Nederland.

Nationaal Tuinbouwcongres 2024

Datum

02/10/2024

Tijd

13:00 - 17:30

Locatie

Unmanned Valley