bollen-bloemen-innovatie7

Kom in de Kas 2024

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2024 staat de 46ste editie van Kom in de Kas in het teken van liefde, en niet zomaar een liefde, maar… Groene Liefde! Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas. Op diverse plekken in Nederland zijn kassen te bezoeken.

Kom in de Kas 2024

Ontdek jouw groene liefde

Op zaterdag 6 en zondag 7 april laten kwekers door heel Nederland al het moois wat de glastuinbouwsector te bieden heeft zien en delen ze hoe verliefd ze zijn op hun Groene Liefde. Van groenten en fruit tot planten en bloemen. Dit is dan ook het thema van dit jaar ‘Groen Liefde’. Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas.

 

Geef Groene Liefde aan een ander

Wees lief voor elkaar, vraag hoe het met elkaar gaat en kom samen. Om Groene Liefde door te geven, creëren we met Kom in de Kas een groene ontmoetingsplek die mensen samenbrengt in de kas. Een mooiere, groenere plek kun je je niet bedenken. Omring jezelf en anderen met bloemen, planten, groenten en fruit.

 

Groene Liefde voor altijd

Slimme oplossingen, efficiëntie en verantwoord omgaan met energie, water en restafval. Daar investeren de Nederlandse glastuinders al jaren in. Waarom? Omdat iedereen hiervan profiteert. Van restafval van bijvoorbeeld paprika’s, tomaten en chrysanten dat in gedroogde vorm terugkomt in bouw- en isolatiematerialen. Of het regenwater dat wordt gebruikt in de kas en opgevangen om wateroverlast in de omgeving te voorkomen. Zo werkt de glastuinbouw aan Groene Liefde voor altijd.

Kom in de Kas voor iedereen

Kom in de Kas is helemaal gratis te bezoeken en vindt plaats in kassen door heel Nederland. Door de diversiteit aan bedrijven, is er voor ieder wat wils. Jong én oud. Ben jij er ook bij?

 

Beeld: Kom in de Kas

Datum

06/04/2024 - 07/04/2024

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

Locatie nog onbekend
Kom in de Kas 2024