bollen-bloemen-innovatie7

Jaarevenement OADB: Brede welvaart maken we samen

‘Jongeren inspireren tot, later, werken in de Duin- en Bollenstreek’.

Elkaar ontmoeten, delen, inspireren, uitdagen, enthousiasmeren en met elkaar ervaren hoe samenwerken een succes kan zijn, dat doet OADB meerdere malen per jaar en tijdens het jaarevenement pakt OADB dat net iets grootser aan met een collegetour en activiteiten. Kom donderdag 28 september naar het jaarevenement: Brede welvaart maken we samen.

Jaarevenement OADB: Brede welvaart maken we samen

Op donderdag 28 september gaat het over de betekeniseconomie. Kees Klomp (lector Betekeniseconomie bij Kenniscentrum Business Innovation aan de Hogeschool van Rotterdam) neemt je tijdens zijn collegetour mee in zijn zoektocht naar veranderingen in ons economisch systeem die leiden tot het beleven van meer welvaart en geluk. Het leven draait om meer dan euro’s.
Kies voor één van de activiteiten en ga dieper in op een onderwerp. OADB biedt meerdere activiteiten aan, waarvoor je je voorkeur kunt opgeven.

Aanmelden

Nu al enthousiast? Meld je dan alvast aan via deze link. Wanneer je je aanmeldt voor dit evenement ontvang je begin september meer info over de workshops.

Meer informatie

Op de website van OADB vind je meer informatie over dit jaarevenement en de rol die OADB speelt bij het tot stand brengen en verbeteren van de verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt, op welke manier zij dit doet en welke partners betrokken zijn.

Jaarevenement OADB: Brede welvaart maken we samen

Datum

28/09/2023

Tijd

15:15 - 18:30

Locatie

Watertoren Bollenstreek