bollen-bloemen-innovatie7

HortiContact

HortiContact is dé plek waar de gehele Nederlandse glas- en tuinbouwsector samenkomt om te netwerken, inspiratie op te doen en de sector vooruit te helpen. Tijdens HortiContact op 5, 6 en 7 maart in Gorinchem ontdek je een breed scala aan producten, diensten en innovaties die jouw bedrijf kunnen helpen om klaar te zijn voor de toekomst.

Als bezoeker van HortiContact kom je in  contact met experts, leveranciers, kennispartners en collega’s uit de sector. Het is dé gelegenheid om waardevolle inzichten op te doen en te leren. Tegelijkertijd biedt HortiContact exposanten de kans om hun merk te versterken, nieuwe zakelijke contacten te leggen en hun marktpositie te versterken. HortiContact is gericht op de meest actuele thema’s binnen de glas- en tuinbouwsector en bereidt je voor op de toekomst.

Kom naar HortiContact om je kennis te verbreden, je netwerk uit te breiden en nieuwe waardevolle contacten te leggen. Samen kunnen we de toekomst van de Nederlandse glas- en tuinbouwsector vormgeven. HortiContact is de plek waar de sector samenkomt en zich voorbereidt op wat komen gaat. ” Waar de toekomst begint ”.

Boeken ticket of stand

Je kunt naar de beurs als bezoeker of standhouder. Een toegangsticket boek je hier. Wil je met je stand op de beurs aanwezig zijn dan boek je hier een stand. Alle informatie over de beurs vind je op de website van HortiContact.

Datum

05/03/2024 - 07/03/2024

Tijd

10:00 - 18:00

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
HortiContact