bollen-bloemen-innovatie7

Hero Festival

Tijdens het HeroFestival komen o.a. koplopers, toekomstmakers, startups en toekomstige leiders uit de food en flower industrie samen. Om elkaar beter te leren kennen, uit te dagen en samen stappen te zetten om innovatie in deze industrie te versnellen.

Hero Festival

Het programma bestaat uit drie onderdelen, waarbij o.a. de vernieuwers uit het HortiHeroes & Rabo Food Forward programma het (virtuele) podium betreden, maar er ook een gaaf programma is met gepassioneerde vernieuwers die hun enthousiasme, innovatiekracht en kansen graag delen.

Ben jij erbij?

Maak als student of starter kennis met deze unieke impact industrie vol duurzame innovaties. Check hoe jij morgen het verschil kan maken met jouw talent op een internationaal speelveld rondom de thema’s gezondheid en geluk. En ervaar de kansen door de ‘ogen’ van gepassioneerde ondernemers en young professionals uit de hele Food & Flower keten. Check het volledige programma via www.herofestival.nl en schrijf je snel in om naast online deelname ook kans te maken fysiek aanwezig te zijn.

Bekijk de volledige uitnodiging in het Engels en Nederlands.

Datum

08/07/2021

Tijd

13:30 - 20:30

Locatie

Locatie nog onbekend
Hero Festival