bollen-bloemen-innovatie7

GreenTech Amsterdam

Van 13-15 juni komen tijdens GreenTech Amsterdam professionals uit de hele wereld samen om te verbinden, te netwerken, kennis te delen en zaken te doen. Bezoekers krijgen een compleet overzicht van de producten en diensten van ‘s werelds toonaangevende bedrijven en innovators aangeboden op de beursvloer, podia en sociale evenementen.

GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor professionals in de tuinbouwtechnologie. In 2022 stonden er 495 internationale exposanten op de beursvloer (inclusief alle marktleiders) en waren er 10.890 bezoekers aanwezig. GreenTech biedt dit jaar een uitgebreid kennisprogramma met als thema ‘Your connection to sustainable food and flower production’ met specifieke onderwerpen zoals ‘smart lighting’, ‘planten gezondheid’, ‘veerkrachtige teelt’ en robotica. Lees meer

De bezoekerstickets kosten dit jaar 95 euro en er zijn gratis tickets beschikbaar voor organisaties en bedrijven binnen de sector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen. Via deze digitale uitnodiging vind je een link naar de registratie voor een gratis ticket.

Datum

13/06/2023 - 15/06/2023

Tijd

09:15 - 16:30

Locatie

RAI Amsterdam
GreenTech Amsterdam