bollen-bloemen-innovatie7

Economic Forum Duin- en Bollenstreek

Op donderdag 4 februari 2021 organiseren wij samen met de EBDB het Economic Forum Duin- en Bollenstreek: het kennis- en inspiratiecongres voor en door de regio. Met als thema: Samenwerken aan economische dynamiek in de regio. Dit hybride event bestaat uit twee dagdelen waarbij we in de ochtend starten we met de economische ontwikkelingen op regionaal, provinciaal en landelijk niveau. De middagsessie staat in het teken van vernieuwing van de economie. 

Economic Forum Duin- en Bollenstreek

Het programma
Het congres bestaat uit twee dagdelen. In de ochtend starten we met de economische ontwikkelingen op regionaal, provinciaal en landelijk niveau. Daarbij komen de onderwerpen Vestigingsklimaat & Kennis, Onderwijs en Arbeidsmarkt aan bod.

De middagsessie staat in het teken van vernieuwing van de economie. Dit bespreken we aan de hand van best practices en we zoomen in op de kansen die er liggen voor de Duin- en Bollenstreek. Met daarbij aandacht voor de vier sectoren uit de economische agenda: Toerisme, Zorg, Space/Tech en Greenport.

Online event
Dit eerste Economic Forum is een online congres met tegelijkertijd fysieke elementen. Bezoekers volgen het programma via een online uitzending en kunnen interactief deelnemen. Een congres vol inspiratie, kennis, interactie en verbinding.

Registratie
Het Economic Forum Duin- en Bollenstreek wordt live uitgezonden vanuit NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Aan dit Forum zijn geen kosten verbonden. Je kan je via deze link registreren.

Datum

04/02/2021

Tijd

10:15 - 15:45

Locatie

Locatie nog onbekend
Economic Forum Duin- en Bollenstreek