bollen-bloemen-innovatie7

Dragons Den Wellantcollege

Studenten (leerjaar 2 en 3) van Wellantcollege Aalsmeer hebben de afgelopen maanden verschillende praktijkopdrachten uitgevoerd en presenteren de uitkomsten hiervan tijdens een Dragons Den op maandag 29 maart.

Dragons Den Wellantcollege

Studenten (leerjaar 2 en 3) van Wellantcollege Aalsmeer hebben de afgelopen maanden verschillende praktijkopdrachten uitgevoerd bij onder andere tuinbouwbedrijven: van het doen van een CO2 levenscyclus-analyse van potplanten in kassen tot het evalueren van nieuwe biostimulanten. De resultaten zijn verrassend!

Tijdens een Dragons Den op maandag 29 maart presenteren ca. 8 studentengroepen de resultaten van hun praktijkonderzoek aan een deskundige jury, die bestaat uit vertegenwoordigers vanuit de Greenports Aalsmeer, Duin- en Bollenstreek en Boskoop en de Rabobank. De jury beoordeelt de studenten onder andere op presentatietechnieken en innovativiteit. En, er zijn mooie prijzen te winnen.

De Dragons Den wordt mede mogelijk gemaakt door het practoraat Circuliare Agribusiness en staat onder leiding van Rahmat Peypers.

Meekijken?
De presentaties zijn maandag 29 maart tussen 11.00-13.30 uur te volgen via een livestream, uiteraard gaat alles geheel coronaproof en volgens de dan geldende regels. Wil je virtueel aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar Petra Hogervorst van Greenport Aalsmeer: pe***@gr***************.nl of Charlotte Braat van het Wellantcollege: ca*******@we************.nl.

Datum

29/03/2021

Tijd

11:00 - 13:30

Locatie

Dit is een online evenement:
Meld je aan via petra@greenportaalsmeer.nl
Dragons Den Wellantcollege