bollen-bloemen-innovatie7

Digitaal symposium internationale medewerker en Nederland

Op donderdag 4 maart a.s. organiseert het Kenniscentrum Arbeidsmigranten een digitaal symposium waarin arbeidsmigranten centraal staan. Er wordt o.a. een onderzoek gepresenteerd over de wensen en behoeften van internationele medewerkers op het gebied hun werk, huisvesting, integratie en toekomst in Nederland.

Digitaal symposium internationale medewerker en Nederland

De internationale medewerker is niet meer weg te denken uit Nederland. Toch ontbreekt het ons vaak aan noodzakelijke kennis. Wat drijft deze internationale medewerker? Wat is zijn positie in onze samenleving? Hoe kan het beter?

Het eerste nationale symposium over arbeidsmigranten op donderdag 4 maart van Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten staat in het teken van kennisontwikkeling, kennisdeling en netwerken rondom internationale medewerkers. In een interactieve online talkshow worden de nieuwste onderzoeksresultaten gepresenteerd, delen internationale medewerkers hun eigen ervaringen en gaan we met elkaar in gesprek over actuele thema’s zoals huisvesting, werkomstandigheden en integratie. Diverse topsprekers met diepgaande ervaring over internationale medewerkers komen aan het woord en word je bijgepraaat.

Bekijk het volledige programma en schrijf je in via Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten.

Datum

04/03/2021

Tijd

15:00 - 17:00

Locatie

Dit is een online evenement:
Meld je aan via Het Kenniscentrum Arbeidsmigranten
Digitaal symposium internationale medewerker en Nederland