bollen-bloemen-innovatie7

Cursus Teelt en Bemesting

Dinsdag 6 december start de cursus Teelt en Bemesting weer in Boskoop. Een uitgebreide cursus waar veel onderwerpen aan bod komen. Heb je een medewerker die wil doorgroeien naar (assistent)teeltmanager, een zij-instromer die meer wil leren van het vak of u eigen kennis weer opfrissen? Aanmelden kan nog!

Cursus Teelt en Bemesting

Wat kan je verwachten van deze cursus? Je krijgt een opfrisser over de levensprocessen in de plant. Je leert alles over de functie van verschillende elementen en gebrekverschijnselen, vermeerderen en kwaliteit van het uitgangsmateriaal, over bemesting en de samenstelling van potgrond. Er is aandacht voor biologische meststoffen en het sturen naar optimale en gezonde gewasgroei. Weerbaar telen in plaats van bestrijden van ziekten en plagen. Kortom een uitgebreide cursus waarin je veel leert over teelt en de bemesting van planten.

Curusdata

De cursus Teelt en Bemesting bestaat uit 6 bijeenkomsten op dinsdagmiddag en -avond van 14.00 – 20.00 uur. De data zijn 6, 13 en 20 december 2022 en 10, 17 en 24 januari 2023.

Aanmelden cursus

De cursus wordt verzorgd door Yuverta i.s.m. Delphy. De leslocatie is op diverse bedrijven in de regio Boskoop. Voor deze cursus is 85% collandsubsidie beschikbaar (lees hier meer over de voorwaarden). Aanmelden kan via de website van Yuverta. Meer informatie vind je op de website of neem contact op met Peet Stolwijk (p.stolwijk@yuverta.nl).

Datum

06/12/2022 - 24/01/2023

Tijd

14:00 - 20:00

Locatie

Locatie nog onbekend
Cursus Teelt en Bemesting