bollen-bloemen-innovatie7

Bijeenkomst duurzamer ondernemen

We krijgen er allemaal mee te maken: duurzamer omgaan met energie. Thuis, maar ook binnen onze bedrijven. Waar liggen de kansen, de mogelijkheden, welke subsidies zijn er en waar moet je opletten? Worden het zonnepanelen of zet je juist in op isolatie of ga je je wagenpark aanpakken. De mogelijkheden zijn er, maar waar begin je? Kom op woensdag 16 november naar de informatiebijeenkomst speciaal voor ondernemers in Teylingen.

Bijeenkomst duurzamer ondernemen

Woensdag 16 november krijg je hierover allerlei informatie (via Zakelijk Zuiniger en Duurzaam bouwloket) zodat jij straks weet waar je kan beginnen met de verduurzamingsslag binnen jouw bedrijf(svoering).

De avond duurt van 20.00-21.30 uur (borrel aansluitend) en we zijn te gast bij korfbalvereniging TOP in Sassenheim.

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in het verduurzamen van bedrijven? Laat ons dit dan weten zodat we jullie kunnen toevoegen aan de slide die tijdens de presentatie getoond wordt aan de aanwezigen. Stuur je logo en een korte omschrijving (maximaal 2 regels) naar backoffice@bpteylingen.nl.

Aanmelden

Onderneem je in Teylingen dan ben je deze avond van harte uitgenodigd. Meld je aan via https://www.businessplatformteylingen.nl/aanmelden/duurzaamheid.

Datum

16/11/2022

Tijd

20:00 - 21:30

Locatie

Korfbalvereniging TOP
Bijeenkomst duurzamer ondernemen