bollen-bloemen-innovatie7

Banenmarkt World Horti Center

Op donderdag 15 februari 2024 organiseert het World Horti Center een tweede editie van de banenmarkt. De banenmarkt is onderdeel van de Talentweek waarin World Horti Center haar deuren openzet voor iedereen; van primair en secundair onderwijs tot mbo-, hbo- en wo-studenten en werkzoekenden. De banenmarkt is een belangrijk onderdeel van de week waarbij iedereen uit de regio en ver daarbuiten welkom is. Inschrijving voor bedrijven is geopend. Participanten van het WHC doen dat gratis.

Banenmarkt World Horti Center

Om het aanbod aan bedrijven zo breed mogelijk te maken kunnen naast de bedrijven die participeren in het kennis- en innovatiecentrum, ook externe bedrijven zich aanmelden voor de banenmarkt. Deelnemende bedrijven wordt een plek van 3 vierkante meter met zwartgerokte statafel geboden. Deze statafel is naar eigen inzicht te vullen, er is tevens plek voor 2 roll-up banners of een vullend achtergronddoek van 3 meter breed. Voor participanten van World Horti Center is deelname gratis.

Aanmelden

Inschrijven voor de banenmarkt kan hier of door een mail te sturen naar events@worldhorticenter.nl.
Een plek op de banenmarkt kost voor externe bedrijven €299 excl. btw. Dit is inclusief koffie, thee, water en een afsluitende netwerkborrel.

Banenmarkt World Horti Center

Datum

15/02/2024

Tijd

13:00 - 16:00

Locatie

World Horti Center