bollen-bloemen-innovatie7

Werkbezoek met D66 aan huisvestingslocatie internationale medewerkers

'Bekend maakt bemind' of 'Wat de boer niet kent', een tweetal gezegdes die zomaar eens kunnen kloppen als het gaat om huisvestingslocatie voor internationale medewerkers. Tijd voor Greenports Nederland om met D66 op stap te gaan.
werkbezoek-huisvesting-internationale-medewerkers-D66-GPNL-greenport

Op vrijdag 26 november organiseerde Greenports Nederland voor D66 een werkbezoek aan een huisvestingslocatie voor internationale medewerkers.

De aanwezige fractieleden, van respectievelijk de Staten van Zuid-Holland en de gemeenteraden van Den Haag en het Westland, brachten een bezoek aan Elsenbosch, een moderne huisvestingslocatie voor internationale medewerkers aan de rand BSD in Honselersdijk.

Willem Weggeman en Bert Verheij van HomeFlex | Personeelshuisvesting | Huisvesting Arbeidsmigranten, eigenaar van de huisvestingslocatie, gaven een presentatie over het ontstaan van het complex en de keuze voor de locatie. Aansluitend volgde een rondleiding door het complex. Het bezoek werd door de aanwezige politici als leerzaam en zinvol ervaren.

Meer informatie over locatie Elsenbosch is te vinden via https://lnkd.in/gicK4aXn.

Eerder bezoek, rondje Duin- en Bollenstreek

Woensdag 24 november ging onze projectleider Annemieke de Man ook al op stap, langs werkgevers en uitzendbureaus. Lees meer over haar bezoek bij o.a. Royal de Ree Holland en NWH Jobs, samen met spreker tijdens onze GreenportLIVE van 14 oktober Malgorzata Bos-Karczewska.

Werkbezoek met D66 aan huisvestingslocatie internationale medewerkers