bollen-bloemen-innovatie7

Webinar over krapte op de arbeidsmarkt

Krapte op de arbeidsmarkt. Een hot item. Er zijn veel vacatures op alle opleidingsniveaus en het wordt steeds moeilijker personeel te vinden en behouden. Werkgeverslijn organiseert op dinsdag 16 november (14 uur) een webinar wat in het teken staat van dit onderwerp.
internationale-medewerkers-sierteeltlcuster-bollenteelt-greenport

Krapte op de arbeidsmarkt – het is een belangrijk thema momenteel. Er zijn veel vacatures op alle opleidingsniveaus en het wordt steeds moeilijker om personeel te vinden en te behouden. Ook werkgevers in de land- en tuinbouw hebben hiermee te maken. Niet alleen bij vacatures voor teelt- en oogstwerkzaamheden, maar ook bij het vervullen van vacatures voor andere functies. We gaan dit dan ook niet op korte termijn oplossen met elkaar. Maar er zijn misschien wel dingen die je als werkgever kunt doen om toch op te vallen in deze gespannen arbeidsmarkt. De Werkgeverslijn wil je hierover graag inspireren en informeren tijdens een webinar op dinsdag 16 november om 14 uur.

Webinar krapte arbeidsmarkt

Tijdens dit webinar gaat Maartje Jager (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met Hans Koehorst (LTO Nederland) en Diana Eleveld (Werkgeverslijn land- en tuinbouw). Aan de orde komt:

  • Hoe kijkt LTO Nederland tegen de arbeidsmarktkrapte aan?
  • Wat gebeurt er op dit thema qua belangenbehartiging?
  • Welke praktische tips zijn er voor werkgevers om toch op te vallen op de arbeidsmarkt?

Verder bellen we tijdens het webinar in met Yvonne van de Ven van LTO Arbeidskracht. Zij vertelt vanuit haar rol bij Seasonalwork.NL over haar ervaring met de huidige krappe arbeidsmarkt.

Aanmelden voor het webinar

Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen welke in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden, je ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink.
Meld je hier aan.

Extra aandacht voor dit onderwerp is er via de themapagina van de Werkgeverslijn.

Webinar over krapte op de arbeidsmarkt