bollen-bloemen-innovatie7

Webinar ‘Klaar voor het nieuwe jaar’

Het jaar 2021 is bijna voorbij en daarmee staat 2022 met haar veranderingen voor de deur. Werkgeverslijn organiseert op 14 december een webinar waarin diverse experts updates geven over o.a. cao's en veranderende wet- en regelgeving.
webinar-internationale-medewerkers-greenport-duin-en-bollenstreek

Met een nieuw jaar voor de deur is het goed om alvast na te denken of er dingen zijn die gaan veranderen voor jou als werkgever. Werkgeverslijn praat je hier graag over bij tijdens een webinar op 14 december om 11 uur. Tijdens dit webinar vertelt portefeuillehouder Eric Douma (LTO Nederland) over de onderwerpen die in 2022 de aandacht gaan hebben voor de belangenbehartiging.

Steve Fok (LTO Nederland) belt in voor een actuele update over de agrarische cao’s en Diana Eleveld (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) geeft een overzicht van de veranderende wet- en regelgeving in 2022. 

Aanmelden en terugkijken

Meld je vooral ook aan als je het webinar niet live kunt volgen maar wel graag terug wilt kijken, want je ontvangt dan automatisch de terugkijklink in je mailbox. Klik hier om je aan te melden.

Webinar ‘Klaar voor het nieuwe jaar’