bollen-bloemen-innovatie7

#Voorjaarinjebol: doe mee en win!

KAVB en LTO organiseren de winactie #voorjaarinjebol. Van 4 t/m 13 maart is het mogelijk om mee te doen door een mooi bloemstuk een raamdecoratie, een mozaïek of wat je maar kunt bedenken te maken met bolbloemen. Deze winactie is speciaal voor de regio's Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Kop van Noord-Holland en West-Friesland.
voorjaarsactie-#voorjaarinjebol-kavb-ltonoord-greenport

De stalletjes langs de weg staan weer vol met tulpen. De sneeuwklokjes staan in bloei, en je hebt de eerste potjes met narcissen alweer gespot. Bloembollen en bolbloemen zijn de brengers van het voorjaar. Ze brengen kleur in ons grijze winterbestaan en maken ons vrolijk. Dan krijg je toch zin om met al die vrolijkheid aan de slag te gaan? Dat komt goed uit. Je kunt nu namelijk meedoen aan de voorjaarschallenge #voorjaarinjebol!

Hoe kun je meedoen? Maak een mooi bloemstuk, een mozaïek, een raamdecoratie, een guirlande, of wat je ook maar kunt bedenken, en gebruik daarin zoveel mogelijk bolbloemen. De keuze is reuze. Misschien denk je als eerste aan tulpen, hyacinten en narcissen, maar ook irissen en muscari’s zijn mooie bolgewassen die zich hiervoor uitstekend lenen. Leef je uit, wees creatief en geniet van het moois dat onder je handen ontstaat. Iedereen kan meedoen. Maak een foto of een filmpje van het resultaat en post dit op social media met de hastag #voorjaarinjebol! Zo maak je kans op toegangskaarten voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade die komend voorjaar van start gaat in Almere.  

Geef je huis een voorjaarsboost. Doe mee aan deze #winactie, haal het voorjaar naar binnen en maak kans op een leuke prijs! De actie loopt van 4 tot en met 13 maart om 12 uur in de regio’s Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Kop van Noord-Holland en West-Friesland.

#Voorjaarinjebol: doe mee en win!