bollen-bloemen-innovatie7

Voorbereiding ‘Bollenstreek in Bedrijf’ van start met nieuw logo

Op zaterdag 13 augustus vindt de jaarlijkse agrarische open dag Bollenstreek in Bedrijf plaats. Dan zetten zes agrarische bedrijven in Voorhout hun deuren open en laten je kennismaken met de wereld van de tuinbouw. Tijdens de aftrap op 2 juni werd het nieuwe logo gepresenteerd.
Bollenstreek-in-bedrijf-van-start-nieuw-logo-greenport

De agrarische open dag Bollenstreek in Bedrijf 2022 vindt plaats bij zes bedrijven aan de Prinsenweg en omgeving in Voorhout. Aan de Prinsenweg zijn dat de bloembollen- en bloemenkwekerijen Kallaland-Agriko, Theo van Iterson, C.C.A. van der Vlugt en T.J.M. Leenen. Aan de Frank van Borselenlaan doet bloembollenbedrijf Matth. Verdegaal mee en aan de Teylingerlaan is dat Loonbedrijf Salman.

Op zaterdag 13 augustus van 10.00 tot 16.00 uur kun je bij deze bedrijven een kijkje nemen in de bollenschuur en op het land. De ondernemers vertellen alles wat je wilt weten over de teelt en verwerking van bollen, bloemen en vaste planten. Op elk bedrijf vind je ook een extra activiteit die te maken heeft met natuur en landschap. Voor kinderen is er ook van alles te doen. Op deze manier is de open dag leuk en leerzaam voor jong en oud. Het complete programma is binnenkort te vinden op https://greenportdb.nl/open-dag-bollenstreek-in-bedrijf.

Nieuw logo Bollenstreek in Bedrijf

Het bestuur van Bollenstreek in Bedrijf is druk bezig met de voorbereidingen voor de 29ste editie. Daarbij past ook een nieuw logo. Dat werd op 2 juni jl. gepresenteerd tijdens de informatieavond voor deelnemende bedrijven aan de open dag van dit jaar. Bollenstreek in Bedrijf is een initiatief van de Koninklijke Algemeene Vereeniging voor Bloembollencultuur (KAVB) en de Land- en Tuinbouworganisatie Noord (LTO Noord) en heeft als doel inwoners van en bezoekers aan de Bollenstreek nauwer te betrekken bij het werk van de agrarische bedrijven.

Voorbereiding ‘Bollenstreek in Bedrijf’ van start met nieuw logo