bollen-bloemen-innovatie7

Uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs 2024 in Greenport Aalsmeer

Aankomend jaar is Greenport Aalsmeer de regionale partner van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Naast de Ondernemersprijs zal tijdens deze editie ook weer een Themaprijs uitgereikt worden, met deze editie als thema ‘Circulair Ondernemen’. Hiermee willen de partners de volle breedte van het ondernemerschap in de tuinbouwsector onder de aandacht brengen. Vanaf 8 november gaat de inschrijving open.
Tuinbouw-Ondernemersprijs-in-Greenport-Aalsmeer

Volgens Michiel F. van Ginkel, voorzitter van de Tuinbouw Ondernemersprijs, is circulariteit een steeds belangrijker thema voor de ondernemer van de toekomst. “Met deze themaprijs willen we de vooruitstrevende tuinbouwondernemers die al bezig zijn met de transformatie naar een circulaire bedrijfsvoering een podium geven.”

Ronald van den Breevaart, directeur Greenport Aalsmeer: “Nederland wil in 2050 volledig circulair zijn. Maar wat betekent dat dan voor tuinbouwondernemers? Wat zijn bijvoorbeeld alternatieve bronnen voor primaire grondstoffen en welke innovaties zijn er nodig? Binnen Greenport Aalsmeer zetten we hier vol op in en hebben we ook een programma rondom circulariteit ingericht. Voor deze themaprijs zijn we op zoek naar ondernemers die hier al volop mee bezig zijn.”

Start inschrijving: 8 november

Voor zowel de Ondernemersprijs als de Themaprijs geldt dat kandidaten uit heel Nederland zich tussen 8 november en 20 december kunnen aanmelden via www.tuinbouwondernemersprijs.nl. Ook kunnen kandidaten voorgedragen worden door derden. De winnaars worden op het jaarlijkse evenement van de Tuinbouw Ondernemersprijs bekend gemaakt, dat de aankomende editie plaatsvindt op 6 maart 2024 op een locatie in Greenport Aalsmeer.

Dragende organisaties

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt sinds de oprichting in 1986 gedragen door de partners: Royal FloraHolland, Rabobank, Flynth adviseurs en accountants, Interpolis | Innovatiefonds HagelUnie en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. En dit jaar ook door Greenport Aalsmeer.

Meer informatie

info@tuinbouwondernemersprijs.nl
www.tuinbouwondernemersprijs.nl

Bron: Tuinbouw Ondernemersprijs

Uitreiking Tuinbouw Ondernemersprijs 2024 in Greenport Aalsmeer