bollen-bloemen-innovatie7

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij start weer in oktober!

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap? Neem dan in oktober 2021 deel aan de volgende editie van het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij.
Top-Ondernemerschap-Programma Kwekerij - Ondernemerschap-Academy-greenport

Het gesubsidieerde TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij is ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers en bestaat uit verdiepende bijeenkomsten, 1-op-1 coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en inspirerende bedrijfsbezoeken. Daarnaast word je tijdens het programma begeleidt door een coach, die fungeert als sparringpartner voor de strategie van je bedrijf én jouw ontwikkeling als leidinggevende en ondernemer.

Samenwerking LTO, Rabobank, scholingsconsulenten Boomkwekerij en Ondernemerschap Academy

Het programma is ontstaan uit een samenwerking tussen de LTO,  Rabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij en de Ondernemerschap Academy®. De eerste 3 groepen met deelnemers bestaan uit bedrijven als Huverba, Vilier Vaste Planten, EuroTree, Streng Growers, Wansinck en Boomkwekerij Nagel.

Niet zonder reden zijn alle (oud-)deelnemers enthousiast en start de 5e groep in oktober 2021. Het programma wordt beoordeeld met een 8,3 en de begeleiding met een 8,8. Enkele  citaten:

Mij sprak de combinatie tussen theorie en praktijk erg aan. Doordat we tijdens de cursus bij andere bedrijven zijn gaan kijken proef je goed aan de keuzes en beslissingen die je collega-ondernemer gemaakt heeft. Al snel werd duidelijk dat door onderling je ‘struikelblokken’ te bespreken er veel duidelijkheid ontstaat. Zo kom je er goed achter hoe je dingen beter kunt aanpakken.

Start in oktober 2021

Het programma start in oktober 2021 en wordt in februari 2022 afgerond. Het programma is voor alle ondernemers, bedrijfsleiders en (beoogd) opvolgers in de boomkwekerij en je hoeft geen lid te zijn van de LTO en/of te bankieren bij Rabobank.

Op de website van de Ondernemerschap Academy vind je alle informatie, kun je de brochure downloaden en je direct aanmelden om in oktober ook deel te nemen.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het programma? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de coaches en trainers van de Ondernemerschap Academy op nummer 030 – 237 07 00.

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij start weer in oktober!