bollen-bloemen-innovatie7

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij start 12 oktober

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap? Neem dan deel aan het TOP Ondernemerschap Programma in oktober.
Top-Ondernemerschap-Programma Kwekerij - Ondernemerschap-Academy-greenport

Op 12 oktober 2021 start de vijfde editie van het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Dit gesubsidieerde programma is ontstaan uit een samenwerking tussen de LTO NederlandRabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij en de Ondernemerschap Academy® en ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers en word je begeleidt door een coach die fungeert als sparringpartner voor de strategie van je bedrijf én jouw ontwikkeling als leidinggevende en ondernemer.

Deze ondernemers gingen je voor en zij delen hun ervaring in deze video.

Mij sprak de combinatie tussen theorie en praktijk erg aan. Doordat we tijdens de cursus bij andere bedrijven zijn gaan kijken proef je goed aan de keuzes en beslissingen die je collega-ondernemer gemaakt heeft. Al snel werd duidelijk dat door onderling je ‘struikelblokken’ te bespreken er veel duidelijkheid ontstaat. Zo kom je er goed achter hoe je dingen beter kunt aanpakken.
Ronald Streng – Eigenaar Streng Growers

Veel geleerd en opgestoken. Op een duidelijke manier gebracht en je leert veel van de andere deelnemers.
Stan Beekmans – Mede-eigenaar Vilier Vaste Planten

De coachingsessies hebben gezorgd dat we nog meer initiatief nemen als bedrijfsleider en visie vormen samen met de directie.
Derk van Dorland – MT lid Huverba

 “Goed programma en goede coaches. Fijn met collega-kwekers die niet te dichtbij staan.
Ed Voskamp – Bedrijfsleider Wansinck

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij start 12 oktober